Zelta zutis -

About  

Previous Entry 12. Jul 2007 @ 17:33 Next Entry
un vēl vakar vakarē es biju frančos. dzēru alu. un apšokējos...

reiz sen senos laikos, kurus pat atcerēties varu tikai ar grūtībām, biju samīlējies vienā puisietī (apzīmēsim viņu ar A), bet ne jau par to es gribēju rakstīt. vienkārši tur – frančos sēdēja viens puisietis, kurš izskatījās uz mata kā A. tikai gadus 4 vai 5 jaunāks par A. matu struktūra tāda pati, matu garums arī, pie tam mati saņemti tieši tādā pat veidā (ne ta zirgastē, ne ta copē). tad nu visa vakara gaitā kārojās pieiet tam puikam klāt un pajautāt vai jams gadījuma pēc nav ūdensvīrs pēc horoskopa.

šitam puikam bija divas atšķirības no A, kuras man izdevās pamanīt. proti, matu krāsa dabiskā nevis melni krāsoti (A dabiskā matu krāsa ir tāda kā šim puikam) un vienkārši nepieklājīgā jaunība.

katrā gadījumā izjūtas bija ļoti jokainas. un šitas joks man tagad no galvas neiet ārā. maļas un maļas pa smadzenēm. un vispār, neticu nejaušām sakritībām. manā dzīvē vēl neviena tāda nav gadījusies.
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]str
Date: 12. Jūlijs 2007 - 18:23
(Link)
:)
ļoti precīzs apraksts arī man vienam zināmam, kas ir mainījies tā;)
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 12. Jūlijs 2007 - 18:54
(Link)
te gan es runāju par diviem dažādiem cilvēkiem. es mulsu no tā, ka tas, kurš bija frančos ir tik līdzīgs A. A es vēl jo projām satieku, tiesa gan pareti, bet tomēr. A tagad ir nocirpis īsus matus, bet turpina piekrāsot.
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba