Zelta zutis - Komentāri

About Komentāri
31. Jūlijs 2019 - 12:33
Žāvēšana var aizņemt pat vairāk laika, bet, lai izskatītos pēc iespējas reālistiskāk, tai jāžūst lēni un uzmanīgi. Pēc nožūšanas to var noslīpēt ar silīcija kārtu, lai to aizzīmogotu un padarītu profesionālu.
Reply to this:(Lasīt komentārus)
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
(komentārs tiks paslēpts)
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Top of Page Powered by Sviesta Ciba