Zelta zutis -

About  

Previous Entry 22. Mar 2018 @ 10:35 Next Entry
nu tā savas pārdomas par tēmu es vakar tai mājsaimniecei, kas tēlo zinātnieci nosūtīju. pareizāksakot, spiedu "atbildēt visiem", lai visi iecerētā raksta līdzautori zina, ko es domāju. Man jau likās, ka es būšu sliktais. nekļūdījos. šorīt varēju lasīt garu atbildi, kuras īsais kopsavilkums ir - tu neko neesi sapratis, kā gribēšu tā maušu. pie tam skaidrs, ka nav manis rakstītais izlasīts līdz galam, bet nu cilvēkiem ir raksturīgi izlasīt nevis visu to, kas ir uzrakstīts, bet tikai atsevišķus izrāvumus un uz tiem reaģēt. Bet uz to garo atbildi, kas bija sūtīta uz manu vakardienas meilu, ir noreaģējuši divi citi līdzautori. un tā kā viņi atļāvušies ir domāt tāpat kā es, tad personas non grata vairojas.

būtu interesanti, ja nebūtu tik paredzami. mi eto uže ņi raz prohaģiļi... kaut gan... kā reizi interesantā daļa varētu būt represijas. iepriekšējo reizi pret mani un AS vērstā riebeklība izpaudās tā, ka biedrības mājaslapā mani izdzēsa no biedrības dibinātāju sadaļas un ielika it kā es pāris gadus pēc dibināšanas esot biedrībā iestājies un AS iestāšanos arī par pāris gadiem pabīdīja. interesanti, kas tagad mūsu sodīšanai tiks uzriebekļots.

lai nu par ko, bet par garlaicību dzīvē nevaru sūdzēties. un galvenai - man pašam nekas nav jādara. mogu prosta figeķ ot praizhoģaševo. žēl tikai, ka pašreiz ir tik daudz visādu darāmo, ka nav laika prosta sēdēt ar popkorna turzu un sekot līdzi visiem gāganu kariem.
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba