Zelta zutis -

About  

Previous Entry 11. Apr 2016 @ 15:59 Next Entry
õ! ko es tikko uzzināju. tas mediķpuika uz savu eGZāmenj nemaz neaizvilkās. pēc sarunas ar mani saprata, ka nevajag iet. sarunāšot individuālu laiku. tuvākais šim par iekaisumiem. nu es, protams, dumjš... pajautāju, ar ko viss sākas... klausījos dažādus spriedelējumus, kamēr pēc pusstundas muldēšanas viņam kā aklai vistai patrāpījās miežagrauds par brūci (brūce nav vienīgais variants, iekaisums var būt arī bez brūces u.t.t.; bet tak beidzot puiškāns sāka stāstīt to, ar ko sākas iekaisumprocsi gaļā)...

ē? kā tagad ir? par otru izglītību ir jāmaksā vai otru izglītību var iegūt par valsts budžetu. es pat īsti mācīties negribu. pietiks, ka pats varēšu sev izrakstīt tabļetkas...
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]vilibaldis
Date: 11. Aprīlis 2016 - 17:55
(Link)
man šķiet, ka ir kaut kā tā, ka pilntiesīgi dakteri viņi var būt tikai pēc rezidentūras, bet rezidentūrā, kā reiz, lohus neņem.
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 12. Aprīlis 2016 - 12:15
(Link)
nu kamēr vēl nav beigta rezidentūra, tikmēr viņiem ir klāt kāds jau esošais pilntiesīgais ārsts, kurš seko līdzi, lai nenolažojas.

bet nu ar viņa zināšanām un attieksmi ne jau par mediķi bija jāiet mācīties, bet gan par slotas tehnisko operatoru (t.i. par sētnieku).
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba