raibulis' Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Saturday, October 4th, 2003

    Time Event
    9:59p
    veel par ceturtdienas nosleegumu
    aizsuutiiju iiszinju Janai ka man ir baigie meesli. vinja prasiija vai var paliidzeet. sarunaajaam satikties.
    kad jau taisiijos iet aaraa, piezvaniija Ieva un prasiija cikos iet autobuss. pieturaa saraksts esot norauts. paskatiijos Inetaa sarakstaa ka vienam nupat kaa jaabuut, bet otrs iet peec stundas un desmit minuuteem. lai kaut kaa kaveetu Ievas braucienu pie maniem vecaakiem, no maajaam autobusu sarakstu biju savaacis un datorus izsleedzis. Ievai maajaas nebija izdevies tikt pie Ineta, jo kompi bija iesleegusi aatraak nekaa firewallu.
    ar Janu satikaamies uz ielas stuura un gaajaam mekleet vietu kur paseedeet. pa celjam piezvaniija Ieva un teica ka autobus jau aizgaajis un ka vinja brauks ar citu, tikai nezinot kur kaapt aaraa un kaa aiziet liidz vecaaku maajai. teicu lai nomierinaas un nekur nebrauc. ar Janu aizgaajaam liidz "Chetri veeji". pretii manai skolai... nebiju tur bijis. kaut kaada publika diezgan skalji uzvedaas. atkal zvaniija Ieva un teica ka esot iekaapusi septiitajaa autobusaa un nezinot kur kaapt aaraa, aizbraukusi liidz galam, izkaapusi un tagad tumsaa nezin kur doties taalaak. meegjinaaju skaidrot, kur jaaiet. piezvaniiju vecaakiem, pateicu Ievas mobila telefona numuru un teicu lai iet mekleet.
    taalaak pavadiiju Janu uz staciju, kur vinju gaidiija draugs. shii baigi nopriecaajaas ka es tagad buushot briivs un saaka mani meegjinaat pierunaat sestdien braukt uz Pokainjiem. vinja gribeeja lai es braucu ar savu mashiinu jo tad vareeshot panjemt liidzi veel kaadus cilveekus. teicu ka patreizeejaa situaacijaa tas neizskatiitos labi. kad izshkjiiraamies, vinja veel man suutiija vairaakas iiszinjas ar laba veeleejumiem un luugumie neatteikt braucienu.
    aizgaaju guleet. Ieva atgriezaas, kad es jau guleeju.
    10:23p
    piektdiena
    no riita prasiiju Ievai kaa vinjai ir gaajis? vinja teica ka labi, pastaastiijusi maniem vecaakiem ko gribeejusi. izskatiijaas apmierinaata. pa celjam uz darbu saakaam kashkjeeties un izshkjiiraamies uz negatiivas nots.
    piezvaniiju vecaakiem un prasiiju ko Ieva ir sastaastiijusi? teevs teica ka vinji ar mammu ir satraukti un krenjkiigi. cik nu iisaa telefona sarunaa vareeju meegjinaaju nomierinaat, pagriezhot situaaciju sev labveeliigaakaa gaismaa.
    Jana atrakstiija ka esot jau pateikusi cilveekiem par braucienu. es aizrakstiiju ka pateizeejaa situaacijaa man kaut kur aizbraukt ar sveshiem cilveekiem izskatiitos ljoti slikti un ka es nebraukshu. vinja atrakstiija ka shamanis ir nikns un kaa vinjai neiet... peec tam veelaak, vai es nevarot naakossestdiem. teicu ka to vareeshu pateikt tikai peec situaacijas noskaidroshanas ar vecaakiem.
    sarakstiijos ar Kristu no Tukuma un sarunaajaam vakaraa satikties. izraadaas vinja no piektdienas liidz sveetdienai ir Riigaa kursos par Linux. pirms pusdienaam Ieva atsuutiija mailu ar uzaicinaajumu iet uz filmu "man patiik, ka meitenei saap". man nekas cits neatlika kaa piekrist. bet vijnja atrakstiija ka lai es eju nopirkt biljetes, jo taas tiekot izkjertas. aizrakstiiju Kristai ka mees vareetu satikties aatraak, jo astonjos man cits pasaakums paredzeets. ejot puzdienaas iegaaju kinoteaatrii, bet biljetes jau bija izpirktas. peec pusdienaam par to uzrakstiiju Ievai. Kristai uzrakstiiju ka ar aatro satikshanos var nesaspringt. sarunaajaam satikties septinjos pie kongresu nama struuklakas, ko arii izdariijaam. aizgaajaam uz Mauriiciju. vinja ir matemaatikas skolotaaja. izraadaas ka aizraujaas ar datoriem. no izskata taada izpluudusi, uz atsuutiitajaam triis gadu vecajaam bildeem bija krietni smukaaka. man par vinju radaas priekshtats kaa par cilveeku kas uz dziivi raugaas diezgan reaalistiski, kas man mazliet liekaas garlaiciigi.
    vakaraa maajaas Ievai pastaastiiju ka zvaniiju vecaakiem un tos mazliet nomierinaaju. tas Ievai nepatika un vinja gultaa veel ilgi raudaaja.
    10:44p
    sestdiena
    Ieva shodien lido uz Amsterdamu.
    kameer es veel guleeju, Ieva jau agri no riita kaut kur aizgaaja. nevareeju saprast kur. kaa veeleek izraadijaas, tad pie friziera. nesagaidiijis vinju atpakalj, aizbraucu pie vecaakiem peec mashiinas. kad atbraucu atpakalj, Ieva bija maajaas un kravaaja koferi. aizvedu vinju uz lidostu. peec tam atkal atbraucu uz centru. gribeeju Drogaas nopirkt toneejosho shampuunu un Morteiinu pret odiem, bet neatradu. toneejoshais shampuuns tur tomeer bija mazaas pacinjaas, bet ai da labi, paardomaaju. nekraasoshu matus. iegaaju darbaa peec telefona vada, bet izraadaas konektori beigushies. mazliet shkrpobe. braucu atpakalj pie vecaakiem.
    peecpusdienaa runaajaam par situaaciju ar mani un Ievu. izdevaas situaacijas priekshtatu nogludinaat. kaadu laiku buus miers...

    << Previous Day 2003/10/04
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba