ублюдок's Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Tuesday, August 29th, 2006

    Time Event
    8:47a
    Par iestādēm
    Sveiki cibiņi, es te interesējos, vai gadienā kāds no Jums, vai Jūsu draugiem nestrādā Latvijas vides, geoloģijas un metereoloģijas aģentūrā?
    10:43a
    Par zemes zinātnēm
    Drīz sāksies jaunais mācību gads un laikam būs man jāaizsoļo uz netālo ēku kur mitinās zemes zinātņu fakultāte. Nebaidieties, ģeogrāfos stāties netaisos, veselība tomēr pirmajā vietā, bet man noteikti vajadzētu izķert kādu zemes zinātņu profesoru, kurš man varētu kaut ko pastāstīt par kaļķi. Lime. Tas, ka kaļķis ir raw material betona, reģipša un zobu tabletīšu izgatavošanā, man ir skaidrs, tik tālu viss čikās. Bet tad kad mēs nonākam pie nedaudz padziļinātas izpētes, par dažādu kaļķu dažādajiem ķīmiskajiem sastāviem, atkarībā no piemaisījumu daudzuma un šo dažādo kaļķu izmantošanu būvmateriālu izgatavošanā mana prātā parādās paziņojuma logs- "neko neatrada, izvēlaties citus meklēšanas kritērijus, piemēram "pudele", jūsu datubāzē ar šo atslēgas vārdu ir vairāk informācijas".

    Meklēju netā, neatradu, nu varbūt pāris virspusējus tekstus, kurus uzcept varētu pat es, ņemot vērā manas trūcīgās zināšanas nozarē. Tātad, ja kādam ir padziļinātas zināšanas par šo tēmu, vai kāds rakstudarbs, pētījums, vai sazin kas vēl, vai jaunietis strādā kompānijā "Cemex" par izejmateriālu novērtētāju , ķīmiķi, labprāt uzaicinātu uz alu un nolīgtu par konsultantu uz "projektu".

    Kā izrādās visu savu netīrību rezultātā esmu iedzīvojies autoritatīvā režīma laikā aizsāktā kaļķakmens karjerā.

    << Previous Day 2006/08/29
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba