ублюдок's Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Monday, August 14th, 2006

    Time Event
    1:05a
    Par šādiem tādiem niekiem
    Krasīīīīva ti vošla v moju grešnuju žizņ... iedziedājās Meledze, noklaudzēja durvis un mana otrā sieva aizdevās uz "krustiem" (XXL), lai tiktos ar kādu nebūt savu draugu pediņu, savukārt es atviegloti nopūtos un nodomāju:"fuuu, nu beidzot šis balagāns ir beidzies, beidzot esmu viens."
    Neliela atkāpe- a ko, tas tagad džusēm skaitās baigi moderni ieviest sev draugu geju?

    Tā vietā, lai pludmalē laiski lasītu žurnālu Sestdiena, jenotiņš šodien devās ekskursijā. Ekskursijā, mļa.
    Nē, sāksim no otras puses, ko TU esi darījis, vai darītu sava čoma dēļ? Es ar par to bieži vien aizdomājos, cik tālu, kāda nebūt cilvēka, ar kuru man nav ne seksuālu attiecību, nekā , tikai gadiem ilgi krāta cieņa un savstarpējā uzticība ko laikam sauc par draudzību, es būtu gatavs iet? Nezinu, nē zinu- vismaz līdz Klaipēdai.
    Vot tā vot, biju ka šodien Klaipēdā, migom turp, migom atpakaļ. Nu un pēc tam vēl fikss leņķītis no Rīgas līdz Engurei tudi sjudi, un alē hop - beidzot esmu mājās.

    Man ir baigā doma, kuru gribu iztirzāt, bet ieskatam sauss faktoloģisks atreferējums. Šodien, nu principā sanāk vakar, jaunietis A uz rubul sešdesmit ar Hondu CBR neierakstijās viņķelī (pagriezienā, lai saprot visi arī literāti, filozofi, mājsaimnieces, indigo bērni un geji)kaut kur starp Kuršu kāpu un Klaipēdu. Mocis lupatās, pats slimnīcā un lai netraumētu vecākus, mājās vajadzēja nokļūt tā, lai neviens to neuzzin (hā-hā-ha). Tā nu es lecu ratos un devos uz Klaipēdu. Ierakstījos 2 ar pus stundās (Fitipaldi bļe). Nu vot, atvedu jamo uz galvaspilsētu, un pēc tam vēl palīdzot pārģērbties aizvedu uz Enguri, kur tika svinētas jaunieša vecvecāku zelta kāzas.

    Un tagad par būtisko. Vot kur ir tas Dievs, taisnība vai sauc to whatever kā. Labi, kam lemts tikt pakārtam, tas slīkdams nenoslīks, bet ir lietas ko es nesaprotu. Pirms gada un pus otra mēneša, Cēsu rajonā uz 70km/h no ceļa noskrienot automašīnai BMW bojā gāja divi cilvēki, Šodien/vakar, uz RUBUL SEŠDESMIT !!!, avarējot motociklam, čalis stāv uz savām kājām, un lai mazinātu izmežģitā mugurkaula sāpes lok degvīnu?!?
    Vot ir lietas ko es nesaprotu, kā var pats iekrist krūmājā-purviņā, savukārt mocis uzlido uz kaut kāda nebūt celma un sadalās līdz nepazīšanai?!? Kā var automašīna apmest vienu kūleni no uzbēruma un nogalināt divus cilvēkus?!?


    Kā, fak?!? Labi, viss, esmu noguris un iešu aijā.
    12:38p
    par profsojūzu
    Tikko izdomāju netīrību. Ritīgo.

    Savā laikā prfsojūzs bija mafijas tūlis ar ko bakstīt un mocīt uzņēmējus. Mūsdienās, kad katrs netīrelis ir sajuties baigai mafiozi pēc holivudas filmu noskatīšanās profsojūzam mafijas vienojošais spēks nav vajadzīgs. Tagad katrs, kurš nopērk avīzē ietītu siļķi, tajā pašā ietinamajā papīrā salasās par lielajām algām sēņu kalibrēšanas laukos īrija un nāk pie darba devēja ar pretenziju.
    Tad vēl tie smerdeļi kopā sadzeras alu, spriež par savu novērtējumu un nākamjā dienā pie darba devēja ierodās jau bariņā.
    Vienreiz, otreiz, trešoreiz un ā re če, viņa, skambēka alga jau ir tāda pati kā man. Ahujeķ ne? Un ko domājies, atkal ir klāt, piesauc īriju, piesauc mistiskus celtnieku ciparus un sazin ko vēl tik ne.
    Es kaut te sēžu zelta būrīti uz valdemāra un elizabetes stūra, tomēr sajūtu kā iet tur - ražotnēs, kurām ar reklāmas biznesu nav nekāda sakara. Kā jau akcionāram pieklājās, lecu ratos un braucu apkarot dumpi (man redz esot spējas, jo es ar viņiem kopā šņabi esot dzēris un vispār - korišs). Korišs ta korišs, bet visam ir robežas, arī manai pacietībai pret netīreļiem. Izrunājāmies, nomierinājāmies, visiem viss labi, bet ja vien mazie mēsli zinātu kādu padlu esmu viņiem sagatavojis...

    Pēc provizoriskiem aprēķiniem pēc divām nedēļām tēvzemē ieradīsies busiks ar astoņiem ukraiņiem. Ar visām darba atļaujām un vīzām, pa balto tā teikt. Un tad kad es ar tiem rūķiem iesoļošu cehā, tad gan man viņi uzdancos!

    Nu vo, astoņi rūķi, tas tāds nieks vien ira, galvenais ir jāizprot kvotas cik katrs uzņēmums var saņemt darba atļaujas viesstrādniekam (tādas gan parasti izsniedz programmētājiem vai firmačiem un tā, bet tas tak nav jāsaka), tad jāsadibina vienā dzīvoklī reģistrētas sijas, kādas septiņas , astoņas. Nu un tad jāieved kādi cilvēki simts - simtpiecdesmit. Vienu boksu pārtaisīsim par kojām un ielikšu sludinājumu Dienā, tādu, 20x20 cm. Lieliem burtiem - DARBASPĒKS! Dažādas kvalifikācijas. 8LVL Dienā. Iespējamas apjoma atlaides.

    Un tad Jūs visi netīreļi, algu un tiesību prasītāji man uzdancosiet!

    -Pidriķs danco baltās biksēs Paradīzes dārziņā!

    << Previous Day 2006/08/14
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba