ублюдок's Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Friday, May 12th, 2006

    Time Event
    10:45a
    par kukuļņēmējiem, ptfu tevi, pašvaldību darboņiem
    Šodien tipinot uz darbu pārcilāju galvā darāmo darbu sarakstu, un tagad, pēc izdarītajiem zvaniem, emailiem u.c. visnotaļ derīgām komunikācijām, kuras sapiš dienu manu e-mailu saņēmējiem, pats esmu gatavs ar atrotītām piedurknēm doties ekseļa un ppt valstībā. Nu lūk, pārcilāju darbus, un viens no tiem bija piezvanīt.
    Jau kuro dienu - vienkārši piezvanīt un parunāties. Man tas līdz šim nebija izdevies tikai tā apsvēruma dēļ, ka zvana saņēmējs aukstasinīgi ignorēja manus izsamisušos signālus.
    Šorīt arī. Sauc, sauc, sauc un pašol nahuj. Sapīku. Izbrovzējis savu telefona grāmatiņu piezvanīju uz pāris numuriem, lai pasūkstītos par savām nedienām.
    Pēc nepilnām divdesmit minūtēm ieskanas mans līdz kaulam riebīgais "nokia tjūnē" un ā re če - ja Muhameds netiek pie kalna, kalns atnāk pie muhameda.

    Ui, kā man patīk šīs balsis.Taščus prosta. Pēc 30 sec es jau biju uzmodelējis tēlu - piecdesmit ar astīti gadu vecs vīrs, ap deviņdesmit kā gā, piektdienās iet pirtī, darbdienu vakaros iespējams sporto, ceļ otro māju, brauc ar pajaunu landkruīzeru un zem ādas vestītes rotājās pie jostas piesprausta sestā nokia. Tāds izteikts piejūras pašvaldību būvvaldes priekšsēdētājs.

    Vīrs mani pacietīgi uzklausīja, un teica: "labi, skatīsimies kas te sanāks".

    Saderam, ka atrodoties "objektā" , sarunu gaitā viņš apgaroti lūkosies tālumā un runās par šo un to, it neko. Savukārt es, kautrīgi spārdīdams čiekuriņu svepstēšu kaut ko par fleksibilitāti, pielāgošanos un draudzību.

    Tādi vot pīrāgi.
    3:15p
    Labdien,

    Atsaucoties uz melna Ford Focus uzploterētā uzraksta "Vēlies šādu auto -zvani", kur diemžēl laika trūkuma dēļ nespēju pierakstīt numuru, vēlētos pievienoties FitLine kolektīvam.

    Mani sauc Mārtiņš, man ir sešu gadu pieredze aktīvajā pārdošanā un mārketingā. Labprāt iesaistos arī peļņu nesošos projektos kas nattiecas uz maniem tiešajiem darba pienākumiem. Domāju, ka manas iemaņas un prasmes ļautu man veiksmīgi darboties Jūsu komandā, gūt panākumus un peļņu.

    Esmu komunikabls, ātri reaģēt spējīgs un man patīk darbs ar cilvēkiem.

    Ja virtuālajā komūnā "SviestaCiba" ir kāds FitLine dalībnieks, kurš būtu ar mieru mani iesaistīt komandā, lūdzu atstāj komentāru un mēs sazināsimies.

    Veselība un veiksme! Tā ir mana devīze!
    4:54p
    par bebrīšiem, ne hokeja
    Bebrīts, tā pat kā zivtiņa, ir jāķer klusām. Jāsēž klusu klusu un jāgaida kamēr copēs. Nedrīkst duļķot ūdeņus, ņemties un tā, jo var aizbiedēt nabaga nelgu.

    Es izlieku savus naktsāķus, lai papildinātu savu friedlisti ar kādu sulīgu daunīti, a jūs ņemat te un duļķojat ūdeņus ;/

    Vispār, tas viss gadījās pilnīgi vienkārši. Gāju uz boti pēc kolas un cīgām, a tur kaut kāds babulis kuram emails iespējams beidzās ar .gov vai vizītkartē rotājās Ļuba no tūrfirmas Begonija, saviem diviem šampjiem prasa pārdevējai aizpildīt kaut kādu kvīti. Nožēlojamie kapeiku pisēji.

    Vot, tak, a šas rekviziķiki, tak, tak, oi, vi ņepraviļno napisaļi, nu ņečevo, perepišim. Bļe, un es stāvu un gaidu uz savām cīgam ar kolu. Lai mazinātu savu īgnumu, apcerēju [info]shelly rakstu par lobotomiju.
    Un tieši iztenterējot no botes, mirdzoši smaidošs, tirgus naikā ģērbts "stilīgais" ar mapīti rokā stāv pie tāda fitlain fordiņa. Atkal iedomājos par lobotomiju. Palika silti ap sirdi.
    Vot, un uznākot augšā gribēju ar kādu "fitlainieti" iepazīties tuvāk. Jo pēc tā raksta Sestdienā es tos fitlain vāģus ar viņos sēdošajiem ļaužiem uzlūkoju ar interesi kura mijas ar žēlumu.

    << Previous Day 2006/05/12
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba