ублюдок's Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Tuesday, April 25th, 2006

    Time Event
    2:04p
    par recenzijām, joprojām
    Lexusa IS 250 testdraivs iekš jy.lv joprojām nav atspoguļots. Okej, lai būtu kas būdams , komentārs man jau ir gatavs, kas arī būs kā rīplaijs uz komentāriņu manā iepriekšējā pukstiņā.

    Labi, ņe o jy ir bazars. Ir mums cibā vēl viens labs recenzents, kuru šad tad labprāt palasos, un tas ir nevis par jaunumiem autobūvē vai haitek industrijā, bet gan par kino un datorspēlēm.

    [info]snake

    Raksta labi, man patīk, un sekojošais citāts pildīja manu sirdi ar prieku (jūs jau zināt kā es tos padebīlos prātvēderus nicinu):

    Visu šo lietu veikli safilmējis bijušais kino-kritiķis (sic!) Rods Lurjē, no kura neko tādu gaidīt it kā nenāktos. Bet Rods, atšķirībā, piemēram, no Ņaumaņa (kurš ja kaut ko arī uzņems, tad nu vienīgi „Atgriešanos Kuprainajā Kalnā”)...


    Bļe, ržu ņemagu, aftaru začot!!!!!
    3:32p
    par labajiem darbiem
    Retais kurš atceras varoņteikas par Timuru un viņa komandu. Jā, skuju, mūsdienās par paldies un par pārsteiguma momentu neviens babulim malku neskaldīs.
    Arī es.
    Aber šad tad sanāk kaut ko labu arī padarīt - piesmiet kādu skambēku, iznest miskasti vai nomazgāt traukus :). Vot vakar izdevās, pilnīgi negaidīti, izdarīt ko labu.
    Vot aizbraucu pēc darba uz Bambi (krogs ķekavā) savu iemīļoto steiku notiesāt, a šie riebekļi redz norēķinu kartiņas neņem - atpakaļrāpuļi bļi. Dārgā uzpasēja pasūtījumus, savukārt es devos bankomāta meklējumos. Atradu - pie kultūras nama. Tur viens sievišķis, tāds nu uz poltķiņņiku podziņas spaida. Minūti, divas. Pie sevis noburkšķu kaut ko nelāgu un it kā ļaunos fluīdus sajutusi tante izrauj no bankomāta kaut kādu izdruku un slāj prom. Pietipinu pie aparāta, a tas krievu režīmā uzslēgts jautā ko es vēlētos darīt? Izņemt naudiņu, samaksāt rēķinu , palūrēt bilanci vai izņemt karti.

    Hmmmm...

    Izvēlējos izņemt karti un diedzu pakaļ babulim saukdams:" cienītā, Jūs aizmirsāt savu bankas karti!" Pēc desmit sekunžu apstulbuma babulis sasita plaukstas un izplūda garos pateicības vārdos. Sajutos nelāgi, bet, neliegšos, man patika.

    Atgriezos pie bankomāta. Bļe! Un tur kārtējais babulis ar bifekālajām brillēm spaida podziņas ar ātrumu poga/5sekundes.

    Kad atgriezos krogā dabūju bietē no Dārgās par to ka tik ilgi. Vot tā vot, nepateicība pasaules alga.

    << Previous Day 2006/04/25
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba