ублюдок's Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Monday, April 3rd, 2006

    Time Event
    1:28p
    Atceros kaut kad redzēju raidījumu, kur tika attēloti suņu "staidzināšanas" noteikumi publiskās vietās. Un noteikumi paredzēja sekojošo -ja Tavs kvankšķītis ir izspiedis no sevis ekskrementiņu parkā, vai vēl ļaunāk - parkā uz ietves, tad ir jāuzvelk speciāli zooveikalā iegādāts cimdiņš (cimdiņi principā vilkt nav obligāti, tas na ļubiķeļa tā teikt), kakiņa ar to jāpaceļ un jāizmet atkritumu urnā!
    Sunīc jau nabags nav vainīgs, ka dižie pet loveri nevar atļauties fazendu kur dzīvniekam normāli dzīvot un smacē nabagu savos piepirstajos dzīvoklīšos aiz plastmasas logiem, nosūnot nabagu ikreiz kad tas ir piedirsis jaunās terranova čībiņas. Nuvot, smacē nabagu dzīvokļos, diršānu neuzpasē un pēc tam visiem nabaga sunīšiem savā virzienā ir jādzird aizvainojoši teksti par piedirstiem parkiem un ka viņus vispār jau sen vajadzēja nozūmēt.

    Sēžu kantorī. Vot sēžu un domāju - kurš bļin apdirsies? Kas te smird nah? Protams sevi es iedomājos kā pēdējo, jo pastāv viedoklis ka šos procesus vēl spēju kontrolēt. Un tad kritiski aplūkojot pazoli (man ir jaunas , smukas nike botas, ar mistiski dziļu protektoru bļe), konstatēju ka jā, ir.

    Ofisa kāpņutelpā uz paklāja bija kauns berzēt zoli, pie ieejas daudz cilvēku - arī kauns. Aizklīdu ap stūri, atradu peļķi, izpeldināju kāju un gar ietves malu. Iet garām kaut kādi meituki un sisina.

    Bļe, nāvi suņuvodiem kuri neievēro dirsināšanas noteikumus!
    4:20p
    to [info]onslovs or [info]omaars

    Kas ir HALZE ?

    Papildinājums, tādi domāju vēl būs vairāki. Kā cilvēku valodā var iztulkot teikumu:
    41. Par vēja pusi uzskata grotburas pusei pretējo pusi. wtf?@%^ ???

    Ko nozīmē:
    ..vairāk nekā 22,5 (grādu zīme, laikam ģeometriski grādi domāti)aiz tā DVARSA... ? kas tas par ellīgu vārdu!
    5:08p
    par māliem galvā
    Mēs esam četri, es, brālis un vēl divi, kuriem, kā saudzīgi norādīja Dārgā, ir galvā māli.

    http://www.metro.lv/download/bayliner2651.jpg

    par naudu nav runa, tikai un vienīgi biznesam un savam priekam.

    Baj ze vej, sekojošais links vēl ir aktuāls, jo laiva vēl nav nolaista ūdenī (interesanti kāpēc?) un fun stuff tīkotāju pūļi vēl nav sākuši rindoties.

    http://klab.lv/users/racoon/157887.html?mode=reply

    << Previous Day 2006/04/03
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba