March 2020

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Powered by Sviesta Ciba

November 6th, 2008

Kartējo reizi Rimi pārdevēja sabojāja manu rītu! Nu vai tad es esmu vainīga, ka tev tā kase salūzusi..man takš #@*$ ,ka tev tur kaut kas neiet! Un tad viņa manu 3 in1 kafijiņu pieskaitīja pirms manis stāvošajai sievietei un man pieskaitija Hubabuba košļenes! Losene!
Viss..dusma izlikta-tagad varu ķerties pie jaukākām lietām!
Vakar zaķīši ienāca pie manis uz tēju darbiņā un izdomājām, ka jāiet pasēdēt kaut kur. Tā kā tuvākais bij Jamesons, tad tur arī gājam. Tipa uz brītiņu...tas protams ievilkās bišķi ilgāk kā brītiņš (nu vismaz brītiņs kā tāds manā uztverē ir daudz īsāks).
bik nošokējos, kad Sumuriņš man prasija vai man ir kleita. Ha hā..būšot uz kāzām jāiet (cilvēkam, par kuru nostāstos es esmu dzirdējusi visu ko traku, bet dzīvajā vēl neesmu satikusi. Iespējams, ka 5dien koncī būs tas gods iepazīties). Kleita...nu jā (manā krājuma ir 1 kleita, bet nu tādam pasākumam ta laikam nederētu). Bet visas problēmas jau ir risināmas. Arī es kleitā...jā!
Vakar nosapņoju, ka Sumuriņa 17kg kaķis nāk man guļošai grauzt roku un ielec gultā, apguļas uz manām kājām un pamatīgi nospiež tās. Protams tas man šķiet diezgan neticami, jo viņa izmēri neļauj tik brīvi lēkt uz gultas, bet no rīta ejot prom skatijos, vai kaķis no kāda stūra neuzglūn man.

Tagad domāju, ka varbūt vajadzētu vecās formas vilkt ārā:

Vēl nedaudz japadirn darbā un tad jau trīs brīvdienas! šovakar iesim ciemos. Dosim austrāļiem degustēt balzāmu, štovētos kāpostus un vēl šo to latvisku, padziedāsim pie jaukajām ģitāras skaņām! He he...šķiet, ka izvērtīsies jauks vakars...nu jau trešais pēc kārtas...kur pazudis mans pasīvisms? Un ar to jau tas viss nebeigsies- rīt uz veco Rokabilly...un pēctam vēl svētdienas vakars!
Man laikam patīk aukstais laiks!

Un par to marihuānu runājot. Man jau liekas, ka valsts tagad varētu viņu realizēt un nopelnīto naudu ieguldīt pensijām, medicīnas iestādēm vai kur citur.
Tāpat arī neredzu jēgu iznīcināt konfiscētās cigaretes..visu var realizēt! Ja jau taupības režīms, tad visi veidi ka nopelnīt labi!
Gan jau ka pircēji atrastos!