- Mērija
- 9/4/07 08:42 pm
- Glāze ar tomātu sulu. Divas ēdamkarotes tabasko. Pagaršoju. Lieliski. Dzēriens garšo lieliski. No saldētavas paņemu kaut kādu degvīnu. Piepilinu. Uzmanīgi. Tad atkal pagaršoju. Izbrīnīti saviebju seju. Dzēriens pēkšņi ir kļuvis slikts. Garša pat nedaudz nabadzīga. Atsauc vidusskolu un spirtu. Īsāk, ir necils. Nolemju glāzi pamest uz naktsgaldiņa. Kautrējos liet laukā. Laikam aiz riebuma gribu, lai tā tur pūst! Tas bija vakar. Šovakar es paskatos un fui. Pat mušiņas. Mazās skābuma mušīņas, kas ir iecienījušas viskiju, alu, šampanieti un citas man tik mīļas izklaides, izvairās iekrist sarkanajā pļeckā. Jau 24 stundas glāze ir pamesta viena. Neviens to negrib. Mērija. Man pat tās tagad ir žēl. Nolemju par piemiņu uzņemt pāris bildes. Pasmaržoju. Jā. Tā ir sākusi rūgt un ir pat nedaudz apkaltusi. Paskatos tuvāk. Hei, tur ir pat tādi mazi nelaimes receklīši. Paskatieties paši.
- 8 commentsLeave a comment
- 9/4/07 09:20 pm
-
Vitamīniņi fōnā ir paši labākie. Un balalaika.
- Reply
- 9/4/07 10:03 pm
-
Vispār tā ir mandolīna. Vēl tur ir alkazelcers, eļļa-lubrikants un šokolāde, kas tev garšo. Ai, ...
- Reply
- 9/4/07 10:09 pm
-
Tu nekad nedrīksti saukt eļļu par lubrikantu.
- Reply
- 9/4/07 10:40 pm
-
oh, kāda centība un kārtība!
- Reply
- 9/4/07 11:05 pm
-
esmu diezgan kārtīgs.
- Reply
- 9/4/07 11:06 pm
-
var redzēt
- Reply
- 9/5/07 12:12 pm
-
degvīnu nevajag pastāvīgi turēt saldētavā!
- Reply
- 9/5/07 02:19 pm
-
Pastāvīgi jau droši vien, ka nevar turēt. Bet man patīk, ja tas ir auksts.
Jā, tas bija Kurland premium degvīns.
It kā jau galīgi slikts tas nav. Bet tomēr sabojāja manu tomātu sulu.
- Reply