Freedom's captive
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Monday, May 31st, 2010

    Time Event
    4:25a
    Drunkenpuksts pirmdienas agrā rītā agrā Rīgā
    Šitādiem emocionāli labiliem stāvokļiem kā man tagad ir viens mīnuss... vai ne mīnuss, bet īpatnība.

    Vienu brīdi tu — ok, ES — skrienu Mežaparkā 21 kilometru.

    Tad otru brīdi es rakstu blokā savas nenozīmīgās ēmōcijas par to nieka skrējienu.

    Tad nākamajā brīdī es esmu kaut kādā Čaka ielas bārā, mācu taisīt manu iemīļoto kokteili: šņabis + minerālis + citrōnu sula...

    Un tad ar kaut kādu džeku mēs saderam uz kaut kādu nenozīmīgu fufli — kurš vairāk reižu atspiedīsies, un tad es atspiežos 18 reizes un viņš nonīkst uz grīdas, salaga LOL (labi, ka tā, jo es nekontrolēju savus muskuļus un diez vai vairāk kā 20 reizes būtu atspiedies) un mēs salīgstam mieru nez kādēļ kaut es viņu ienīstu no sirds un rajōna (kaut man rajōna nau, es pasaules blandonis)...

    Tad nakamajā brīdī es dodos uz tā kā savas dzīves vietas — nu, par "mājām" to nenosauksi — pusi, satieku skaistāko jaunu sievieti manā mūžā, uzrunāju viņu ar vārdiem "man jāiet 2 kvartāli, kāpēc gan mums neiet tos kopā", bet viņa izņem playera (tajā skan metāls) austiņu no auss un pasūta mani ar vārdiem "atvaino, bet man daudz kas jāpārdomā" (jā, tieši tā viņa teica, ohujeķ). Tad es no viņas atpalieku un pēc brīža, uzvilcis kosmonauta austiņas ar The Prodigy — Charly pilnā skaļumā, pilnā ātrumā skrienu garām, garām, garām, tālāk, tālāk, tālāk, cik vien spēju, cik vien ātri spēju... līdz attopos Alauksta ielas skaistajā liepu gatvē, bez elpas, bez spēka, 2 km attālumā no meitenes, kas mani pasūtījusi, dīvainā stāvoklī, kad The Prodigy ir vienīgais un īstais virzītājs...

    Un tad es to rastu dīvainā laptōpā, caur mobīlo telefōnu sūkājoši lēnā internetā, kas atbilst manam ātrumam...

    [info]psihz_roniz, jūs vēl nezināt, uz ko jūs esat parakstījušies... stc., kaut arī es dzeru, bet es visu daudz ko atceros. Tu man jautāji, vai man esot automašīna, es locījos atbildēdams kā zutis uz pannas, melsu kaut kādu sviestu (patiesībā pa 90% patiesību, bet kuram mūsdienās vajag patiesību???), es par to nelepojos. Bet kāpēc Tu to man jautāji?? Esi uzmanīga ar atbildi, jo tā neko nemainīs... labāk neatbildi vispār!!!! Zini taču tādu jēdzienu — retōrisks jautājums...

    Ā un vēl es dziedāju — ok, auroju — karaōkē savas iemīļotās RU valodas dziesmas, kropļoju tās... un man totāli patika process :-D

    Un es nediršu, reāli tā arī ir, es te tagad ar nekooirdinētiem pirkstiem un piedzēruša cilvēka apņēmību tupo tagad šo pukstu klabinu.
    11:42a
    Alkohōla graujošā ietekme uz morāli
    Piedzerties un “mētāt pirksteļus”... Da es to un da es šito. Da “jūs nezināt ar ko jūs sasējāties”. Pretīgi lasīt savus tekstus. Nevis “jūs sasējāties”, bet paldies, ka piedāvājāt iespēju dzīvot labā vietā, es centīšos būt labs kaimiņš; nevis “jūs nezināt”, bet visu jūs zināt un saprotat... Neesmu es nekas īpašs, esmu tāds pats, kā visi pārējie, varbūt pat krietni vājāks (intelektriski un fiziski) par vidējo līmeni.

    Par “atspiešanos” vispār vāks. Atspiesties vajag 100 reizes. Tas ir mērķis. Un es ne tuvu tam vēl neesmu pietuvojies. Pirksteļus locīt un mētāt vispār nau nekāda pamata.

    Labi vismaz, ka vakar pietika prāta dzert tikai tīru šnabīti ar minerālūdeni un citrōnu. Galva nesāp, tikai jūtos neizgulējies. Būtu vakar ierāvis kādu alu, šodiena vispār būtu norakstāma.
    3:45p
    Mana jaunā dzīves vieta Brīvības ielā
    Pirms mirkļa “iekāpu upē” — parakstīju līgumu par Brīvības ielas dzīvokļa istabas īri sākot ar 2010. gada 5. jūniju. Šodien salikšu galvenās mantas kastēs un parīt vai aizparīt pārvedīšu tās.

    Šodien man viss notiek nedaudz palēnināti, nau nekādu domu vai koncepciju, vienkārši eju un daru. Tāpēc šai ierakstā nau nekādu refleksiju un pārdomu par “kas, kā un kāpēc”. Es pat kaut kā nemēģinu iedomāties, ko es sagaidu no jaunās dzīves vietas — kā būs, tā būs un būs labi :-)

    Pasmaidīju (-:

    Runājot par fizisko stāvokli — mazliet sāp kājas no vakardienas 21 km skrējiena. Lai kājas mazliet atpūšas ^_^ Un vēl miegs mazliet nāk.
    8:13p
    Mamma atbrauks uz Brīvdabas muzeja gadatirgu!
    Piektdien uz Rīgu atbrauks mamma — ar mērķi sestdien apmeklēt Brīvdabas muzeja gadatirgu. Viņa jau TIK sen nav bijusi Rīgā, un es arī jau vairāk kā mēnesi neesmu bijis laukos. Prieks, ka tiksimies (-:
    11:00p
    Vingrošana 2010. gada 31. maija (pirmdiena) vakarā
    Aiz piegājiena norādīts izpildīto vingrinājumu skaits šādā secībā: push-up (atspiesties), squat (pietupties), biceps 4kg (katrā rokā 4 kg hantele), sit-up (“presīte”).

    21.34 — 21.44 1. piegājiens: 30, 40, 30, 30
    21.45 — 21.53 2. piegājiens: 30, 40, 30, 30
    22.03 — 22.12 3. piegājiens: 30, 40, 30, 30
    22.17 — 22.27 4. piegājiens: 30, 40, 30, 30

    * 4 piegājieni, nevis 5 — jo pēc svētdienas pusdienlaika jēgpilnā skrējiena un svētdienas vakara bezjēdzīgās alkonautijas seansa pamaz spēka un gribējās gulēt
    ** “presītes” izpildīju nevis uz vingrošanas paklājiņa, bet uz gultas — vēl joprojām nau sadzijusi āda uz krustiem

    << Previous Day 2010/05/31
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba