Nozagtās · sarunas


Post a comment

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Hunger Games
Bāc! Pabeidzu otro grāmatu un tagad jāgaida kamēr iznāks trešā. ciest nevaru gaidīt turpinājumus. jāgaida līdz nākamā gada pavasarim/vasarai.

tāpēc es neskatos seriālus pa sērijai, bet gaidu, kamēr varēs noskatīties visu sezonu vai vismaz pāris sērijas no vietas.

Un man pat prātā neienāktu lasīt latviski, ja to var izdarīt angliski.

sasodīts! tā pēc aizrautības atgādina Twilight sēriju.

Un pirmā grāmata beidzās kaut cik jēdzīgi - tā, ka var arī pagaidīt otro turpinājumu, bet otrā beidzas tik nežēlīgi [ne jau sižeta ziņā] - tas ir tāpat kā skatīties filmu un apstāties vietā, no kuras visi notikumi uz priekšu parāda, kā atrisinās situācija. esmu sašauta. es GRIBU trešo grāmatu tūlīt un tagad!!!!!

Kādam nav pieejami S.Collins sērijas Underland Chronicles .pdf [vai cita formāta] teksta versijas? Kopā ir 5 grāmatas. Varu atrast tikai audio versijas, bet man jau kopš bērnības ir labāk paticis grāmatas lasīt pašai, nekā klausīties audio ierakstus, kuros esmu atkarīga no tā, cik ātri ierunātājs saka tekstu. Un es noteikti lasu ātrāk, nekā kāds to tekstu var sakarīgi manā lasīšanas ātrumā ierunāt, lai es vispār sāktu apsvērt domu iegādāties audiogrāmatas.

anyway. laikam nākamā gada pirmos mēnešus pavadīšu ārpus valsts. būs man savi piedzīvojumi, ko aprakstīt.

Current Mood:
miegains un gribošs
Current Music:
none
* * *

Read Comments

* * *

Reply to this entry:

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.