silence is sexy -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Oktobris 1., 2006


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
01:34
3 sarunas ir pārvietotas uz miskasti - izklausās visai ērmīgi, aj, vispār ērmīga ir jebkura pārvietošana uz miskasti, nopirku blociņu, lai pārraxtītu smsmsmmss sūtījumus, bet pagaidām esmu parraxtījusi vien kādas 10 ziņas, nemaz nav viegli, jo tad jāstreipuļo par pagātni, nu un nesenās smukziņas ir galīgi grūti izlasīt/pārraxtīt, kur nu vēl pārvietot uz miskasti, laikam sevi vieglāk iemiskastot, bet es to nedarīšu, nemaz i neceriet

(4 raksta | ir doma)

Comments:


From:[info]174k5
Date:1. Oktobris 2006 - 01:59
(Link)
es jau pastāstīju kā mēdz gadīties ar miskasti
[User Picture]
From:[info]putnupr
Date:1. Oktobris 2006 - 02:06
(Link)
laikam jebkura paarvietoshana uz miskasti kaut ko draud ar noshaushanu
bet reizeem izdodas izglaabties

heh
From:(Anonymous)
Date:1. Oktobris 2006 - 09:03
(Link)
sms suutiijumus nevajag paarrakstiit. tie ir mirklji, dzirksteles kuru iistaa buutiiba eksistee tikai tajaa vienaa, iistajaa briidii, kad tas ir ticis rakstiits, nosuutiits, sanjemts un izlasiits. meegjinaat to mirkli kaut kaa iemuuzhinaat ar iekalshanu papiiraa ir kaa spraust uz adataam kartona kastiitees kalteetus taurenjus taapeec, ka patiik vasara. taada maaniishanaas sev, ka, ja neieraameesi, tad aizmirsiisi, kaa izskataas iistums.

ja nav ticiibas savai atminjai un ljoti prasaas saglabaat kaadu aptaustaamu apliecinaajumu, labaak tai blocinjaa pierakstiit saviem vaardiem, ko taa zinja ir teikusi vai likusi sajust, bet ne vienkaarshi norakstiit, atkratoties no atbildiibas. taadeejaadi, peec kaada laika to izlasot, vismaz redzeesi vaardos sevi - kaa tad ir bijis - nevis kaada cita (un varbuut sen vairs neesosha) cilveeka miraazhu, ko tad peec apstaakljiem eerti var interpreteet sev jaunaa un/vai izdeviigaa sajuutu skatiijumaa, neapzinaati piespeeleejot visu atbildiibu par jauno interpretaaciju vai atminjaam saakotneejajam teksta autoram, kursh varbuut galu galaa to savulaik buus bijis domaajis pavisam citaadi un ne pie kaa nav vainiigs.

iiszinju paarrakstiishana arhiivam ir sevis maaniishana.
pienjem, apzinies, atziisti, ka tie ir gaistoshi mirklji un neturies tam pretii.
let go.
delete.

protams, atsevishkju uzrunaajoshu vai traapiigu izteikumu pierakstiishana citaatu kolekcijai ir kaut kas cits.
[User Picture]
From:[info]putnupr
Date:1. Oktobris 2006 - 12:22
(Link)
mja, shis txt..
laikam taa ir atbilde, kaapeec man veel nav izdevies paarraxtiit
NEVAJAG

> Go to Top
Sviesta Ciba