silence is sexy -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Augusts 5., 2012


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
13:25
pabijām atkal ar velo latgalē, nu jau 3.x tā.
šoreiz maršruts bija: ludza-nirza-lielais liepu kalns-kaunata-rēzekne
šogad 1.x saskārāmies ar latgales dzērājiem, kuri bija dusmīgi, ka it kā mēs esot nofotografējuši viņu māju, bet īstenībā fotoaparāts pat netika "izvilkts", dzērāji bija dusmīgi, teica, lai izņem filmiņu, bet nekas jau nenotika, teica, lai priecājamies, ka šoreiz viņi esot "horošiji", jo vispār rāznas apkaime esot "baņģickij rajon".

(3 raksta | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]rudais_rudens
Date:5. Augusts 2012 - 14:47
(Link)
Normālu gabaliņu nobraucāt. L.Liepu kalna torni neapgāzāt? :D
[User Picture]
From:[info]putnupr
Date:5. Augusts 2012 - 14:52
(Link)
jā, maršruts nebija dikti viegls, jo sevišķi, ka asfaltētais ceļš bija tikai no kaunatas līdz rēzeknei, un viens posms no liepu kalna līdz kaunatai, pārsvarā bija grantēts un no ludzas līdz nirzai vispār akmens šķembu ceļš, jo domājām, ko nu līkumu brauxim, bet nu, kad pamanījām, ka akmens šķembas, bija par vēlu braukt atpakaļ.
pati nemaz liepu kalna tornī neuzkāpu, bija pārāk liels nogurums, lai vēl tornī rāptos, turklāt man ir augstuma fobija, uzkāpu tikai līdz 1. līmenim, pēc tam gan lielais nogurums pārgāja
[User Picture]
From:[info]rudais_rudens
Date:5. Augusts 2012 - 17:32
(Link)
Jā, tos ceļus zinu. Ar riteni gan neesmu braucis, bet ar auto ir sanācis. Grants ceļi un pietam ļoti līkumaini ( tas ja no Ludzas caur Pildu brauc uz Lielo liepukalnu). Toties pēc tam ir bauda līdz Rēzeknei pa asfaltu :)
Vajadzēja aizvērt acis un kāpt. Man arī ir manāma augstuma fobija, bet esmu pamanījis, jo augstāk atrodies no zemes, jo mazāk bail.

> Go to Top
Sviesta Ciba