|
Janvāris 29., 2009
Comments:
| From: | uwa |
Date: | 29. Janvāris 2009 - 13:35 |
---|
| | | (Link) |
|
Esi tik laba un pastāsti, kā Tu to kuskusu ēd un uztaisi līdz ēdamam stāvoklim.
Ļoti vienkārši. Ieberu bļodiņā,uzleju vārošu ūdeni, uzlieku virsū šķīvi, un gaidu 5,6,7 min.,lai piebriest. Pēc tam garšvielas kaut kādas un klāt pielieku dārzeņus,un samaisa. smalkās receptes nezinu. Vārīt arī var,bet uzbriedināti arī ir kā vārīti.
| From: | uwa |
Date: | 29. Janvāris 2009 - 13:43 |
---|
| | | (Link) |
|
mm, būs jāpamēģina. citādi stāv mājās kastīte un nekas ar to netiek darīts. |
|
|
Sviesta Ciba |