Viena lapa -

About  

Previous Entry Jul. 21st, 2020 @ 07:42 pm Next Entry
Informācijai, teica savāds tētis, viņš bija no abām pusēm apņemts ar apmetni, pa vidu stāvēja cepure ar spalvu, rokas bija apmestas ar auklu, bunte karājās pa sitienam. zābaki piesoļoja pa bruģi un atdeva kuģa buras, tad nolika audeklu uz ķebļa un ieraudzīja strūklaku, kas šķēla uz pusēm jaunu meiteni. viņa māja ar lakatu, bet lidmašīna trāpīja acī. zābaki nāca pa pusi lauka ātru mākoņu rakstā. sētnieks ar gleznu plivinās kā mīlnieks ar dūmu vadā. cepure-acis, cepure-acis, zālamana lāsts izkuņģoja melno sarofānu. pistole no diagonāles uz horizontāli, tēmeklis, lūpas, ūsas, šas šaus bladāc tāds trieciens lokāls izsmiekls viņa sievai. Origami kalnos ar divu nokrāsu zaļo ātro mākoņu rakstu.
(Leave a comment)
[User Picture Icon]
From:[info]zhora
Date: July 21st, 2020 - 11:19 pm
(Link)
Tev vienīgajam sanāk tīrā veidā un seksīgi
[User Picture Icon]
From:[info]punkts
Date: July 22nd, 2020 - 08:19 am
(Link)
Tu jau arī saproti, kas ir labs. Šī ir jauna metode, ko atklāju (atcerējos) un pilnīgi sapratu, ka jāievēro, un tu kā likts klāt. Biju iedevis Tavas Tenkas lasīt un saņēmu labas atsauksmes ar smaidu, ka gandrīz grib iepazīties.
[User Picture Icon]
From:[info]zhora
Date: July 23rd, 2020 - 08:39 pm
(Link)
Es nemāku pateikt neko par metodi, bet tu kaut kādā veidā izdari tā, ka nesačakarē vārdus un viņi paliek apaļi un veseli, un ir kaifs lasīt.
(Leave a comment)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba