Viena lapa -

About  

Previous Entry Jul. 19th, 2018 @ 07:41 am Next Entry
Mēs esam šī stāsta beigās. Tas ir izvērties garš, taču tam bija jāstiepjas garumā vēl un vēl, līdz tas sasniedza visaugstāko punktu, pavērsiena punktu, no kura pār visu beidzot atspīd gaisma.
Tagad es labāk zināšu, kas ir īsts un kas ir neīsts. Reiz jau esmu uzķēries uz vārda āķa, par to man bija dārgi jāmaksā, otru reizi tas ar Bīberkopfu nenotiks. Tev pretī ripo vārdi, ir jāpiesargās, ka tevi nesabrauc, ja nemanīsi autobusu, tas tevi sašķaidīs kā blusu. Tik drīz es vairs nepakļaušos ne uz ko pasaulē. Ak, tēvija, tu vari mierā būt, es neiekritīšu tik drīz, man acis vaļā.
Ja maršēšu, pēc tam man ar savu galvu būs jāsamaksā par to, ko izdomājuši citi. Tāpēc vispirms es visu pārrēķināšu un, kad būšu ticis galā un tas būs man pa prātam, vadīšos pēc tā. Ir saprāts cilvēkam, viņš zina, bet auniem cunftes jādibina.
Tratatā, tratatā.
(Leave a comment)
[User Picture Icon]
From:[info]zhora
Date: July 19th, 2018 - 05:59 pm
(Link)
Izlasīji vai noskatījies?
[User Picture Icon]
From:[info]punkts
Date: July 19th, 2018 - 06:07 pm
(Link)
Ar otro piegājienu izlasīju, tagad vilcienā skatos griestos. Noskatījies līdz galam neesmu vēl nekaaad. Stacijā vienam onkulim izkrita aploksne es ejot garām viņam uz to norādīju, bet viņš bija dementēts un nereaģēja es tikai pie sevis noteicu laikam neinteresē. Nopirku biļeti un pacēlu aploksni, nav jau grūti, varbūt tur nauda būs, iegāju polarisā un skatoties bikova grāmatu par 100 krievu grāmatām skatos tur iekšā biļete vip uz laimas vaikules randevū šodien 19. Domāju atdot pārdevējai bet ko es tur uzurpēšu pateicību kad tā nav mana un man nav vajadzīga domāju nolikt pie kases bet noliku pie 4.ceļa.
[User Picture Icon]
From:[info]punkts
Date: July 19th, 2018 - 06:09 pm
(Link)
Nu un kur ir fakinā epoģēze?!
[User Picture Icon]
From:[info]zhora
Date: July 19th, 2018 - 07:18 pm
(Link)
Es tikai filmu noskatījos, grāmatu ne.

Tas dementeetais droši vien nesaprata latviešu valodu. Nabadziņš neika savā vipa vietā. Varbūt Vaikules cienītājs pret tavu tipāžu neizjūt uzticību.
[User Picture Icon]
From:[info]punkts
Date: July 19th, 2018 - 07:21 pm
(Link)
Rihard, es biju uzvalkā ar garu lietussargu!
[User Picture Icon]
From:[info]zhora
Date: July 19th, 2018 - 07:57 pm
(Link)
Nu tad es nezinu. Varbūt tev vajadzēja būt uzstājīgākam. Viņš pēc tam tevi noteikti atcerējās, kad neatrada savu aploksni,bet bija jau par vēlu.
[User Picture Icon]
From:[info]punkts
Date: July 19th, 2018 - 09:14 pm
(Link)
Es nezināju, ka tā bija aploksne. Uz stūra bija rakstīts Alexandra.
(Leave a comment)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba