Viena lapa -

About  

Previous Entry May. 8th, 2015 @ 09:10 am Next Entry
Endjū Džeksnevis tāpēc, ka kosmētika predeterminē sievišķību, ar ko man būtu iebildumi asociēties (man nav), bet tāpēc, ka neuzkrāsojies džeks ir sociāli pieņemama parādība, un es arī gribētu būt.
Sieviete, raucies, viņš pats to tev pateiks. Ēdienno trīs visvairāk balsis saņēmušajām kandiMan.
Kā zināms, ASV preziMan: “tā vajadzētu spēt justies ar blūzē un akadēmiķu džemperī, kas pārlieku neizceļ miesu”.
Vegesmu noslīkusi papīros, bet vēl mazliet un atvars mani ieraus dzelmē, tad gan man būs jāspirina ārāānu džanku. Skokādēļ jums jābūt tik pretīgiem?
Las tad, kad visi pārtikas veikali jau ir ciet, skolā ir viena kafejpēdējās dienas Briselēnīcā - usa bagetes un vēl vairāk pārcemans tēvs vienmēr teica, ka sievietes ir aukstasiņu dzīvnieki — cūkasnotas bagetes ar cukīnī un valriekstiem. Ikdienā man patīk dzīnācijas medicīnavot tādu dzīvi. Ātri kaut ko apēmūsu draudzībā ir pietiekami minimāls tas "cik smuki tev izskatās" moments, tas man ir ļoti svarīgi, varbūt pat vissvarīgāk. D un dragā tālāk, bet tas ir kļuvis sarežģīti.
Blaumanis vairs negrib necik un nekādā mērā lietot dekoratīvo kosmētiku, jo īpaši kaut kādos izejārā viesulis un krusa. Es tieši biju izdevusies ar velo meklēt ziedu vairumtirdzniecības bāzes pa noliktavu rajoniem Briseles malās. Amos pasākumos dzētu vai nevajadzētu ēst. Gribtie nevis budistu, bet stresa putniņiētu. Ēdšis laiks man ir par ātru.
Nīcā paēst ceptus kartues domāju, ka varanevis es mēģinu būt agresīva, jo tas ir, ķipa, vīrišķīgi, un par to tiek cieņa, bet es negribu laiku pa laikam apraudāties. Diezgan foršs veids, kā piedalīties praidāpeļos. VEGVarbūt es kaut ko esmu pāpratusi, bet man šķiet, ka daudzi pārprot to, kāpēc radikānu kaut kas jau tur bija - krizentēmas, miķelīši, pujenes, plīvurpuķes. Feministes ir, ķipa, vīrišķīgas OVERPRICED MACBOOK FOOD . Tā kā varbūt konteksts te ir, turklāt daudz lielāks un problemātiskāks, nekā pirmā acu uzmetienā varētu šķist.
(Leave a comment)
[User Picture Icon]
From:[info]miligrami
Date: May 8th, 2015 - 06:48 pm
(Link)
nu ko tu mani apsmej, trakais punkt
[User Picture Icon]
From:[info]punkts
Date: May 8th, 2015 - 10:02 pm
(Link)
Man ir no šī smieklīgi, bet nejau par tevi. Tev šķiet, ka tā nevajag darīt? Es saprotu, ka uz šo jautājumu atbildot sanāk kaut kāda saistību aktualizēšana. Es jau varbūt varu izmantot kādus citus tekstus. Vienkārši tu frendlistē visvairāk biji sarakstījusi un tavs ieraksts bija pirmais. Bet kāpēc trakais? Vai tu šo viedokli vēl ar kādu dali?
[User Picture Icon]
From:[info]miligrami
Date: May 8th, 2015 - 10:50 pm
(Link)
var darīt, protams. un labi, neesi trakais, vienkārši gribēju kaut ko druscīt uzbuzīt, ne jau ļauni.
(Leave a comment)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba