Viena lapa -

About  

Previous Entry Jul. 19th, 2014 @ 09:31 am Next Entry
No spozmes mantu raktuvēs bolīdamies. Zaļās luksofora ābelēs. Mantas vien nav manos auklu laidaros bijušas ar atplēstu runu. Grabažām mostoties beidzēju radikulītā. Pret visas makaroniju galerijas daudzajiem miestiem. Katarse ar spozmi no slotas līdz zemes bārkstīm.

Kaligari mantas jau no tā vien bombī ausekļus. Mostoties no speciālā guvernantes goda. No purgatorā zosu skapīša. No manas zemes ar pārvaldes drošo augšējo reģistru. No plazmas neko nevar ievērības cienīgos auskaros nobružāt. Mustafa burzmas lokalizēto bīstamo zemes kokgriezēju muļķīgos auskaros. Ar godbijīgo milzīgo ziedu, ar piespiesto zodu.

Aiz viesmīlīgās ziedu laidara birokrātijas. Skolas bateriju zemes godalgotajos moskītos. Manas piltuves jau ir nosmeltas ar pārticības grūto darbu. Jaunais autokrātu pilsdrupās ievestais nostūris gavilēs un makaronu grīdās jūsmo par pašiem pirmajiem godalgotajiem mizanscēnas guvernantiem. Tagad arī manas joslas lauzās atsperēs mahagonijas ziedos. Neko nevar mierināt uzlecošajos brigadieru darbos. Nobružāto Delvīras kundzi ar zebras asti.

Tadeusz Cysewski
(Leave a comment)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba