Viena lapa - Post a comment

About Post a comment
AktantiešiFebruary 24th, 2013 - 01:25 pm
Mūsu pilsētā ir trīs galvenās ēkas. Vienai ir stikla rokturis, pa kuru tek piens. Otrai rokturis ir gatavots no vīģes koka. Trešajā nodarbojas ar klasifikāciju, tā ir apmeklētājiem slēgta.

Šīs ēkas apkalpo pilsētas trīs galvenās darbības - meža ciršanu, iešanu karos un publicistiku.

Mūsu sabiedrībā visprestižāk skaitās dzīvot pie operas nama esošajā dzīvoklī, sauktā arī par mūža mājām. Uz tā balkona iespējams lasīt putnus un šaut tos tālēs.

Zem tiltiņa, kas atrodas pie operas nama, ir kāda māja, kurai pastāvīgi draud applūšana un kuru ir aplenkusi Fuko armija. Lai atvieglotu šo nastu, mājas iedzīvotājiem municipalitāte piedāvā relaksējošas kūres uz jaunaudzēm, uz kurām tos nogādā riteņoti ķenguri un kurās tiem ir iespēja skaitīt mantras.

Īpaša uzmanība tiek pievērsta stikla trauku klasificēšanai, ko uzrauga papīra figūriņas. No jūras puses šo nodarbi apsargā papīra kuģi, kuriem šaujamās pogas nodrošina kurmji.

Auzu pārslu zagšanas ministrija ir pastāvīgā kara stāvoklī ar stīgu instrumentu rūpnīcu, kas savā darbā izmanto dziju. Šim konfliktam pat ir īpaši veltīta dziesma; ansambļa CAN izpildītā Halleluwah.

Neitrino, kas rodas ledusskapju ražošanas procesā kā blakusprodukts, ir viens no lielājamiem vides draudiem. Pastāv drosmīgi ļaudis, kas mēģina atbrīvoties no šī drauda, izbraucot ar laivām klajā ūdenī un izbāžot no mutes mēli. Bieži gadās, ka šīs rīcības rezultātā tiek rīkotas lakstīgalu un leļļu precības, ko valdība finansē no līdzekļiem, kas atlicināti tv reportāžu veidošanai karadarbības zonās.

Ik rudeni pilsētā parādās tējas kalni, kuru iznēsāšanai tiek norīkoti speciāli cilvēki, saukti par tējas išakiem. Viņu spertie soļi tiek uzskatīti par svētiem, tādēļ augstu tiek vērtēti centieni tos attēlot ģipsī un citā cietvielā. Vēlāk šos izstrādājumus var vērot iestrādātus pilsētas strūklakās un citos sociālās vides uzlabojumos.

Radošās darbības gadadienās debesīs tiek palaisti ziloņi, kurus gaisā notur tiem piestiprinātie baloni. Īpaši iecienītas ir cīņas starp lineālu un īlēnu, kas sacenšas, kurš precīzāk spēs izmērīt ziloņu veikto maršrutu.

Naktī pilsētas dzīve mainās ievērojami. Aizejošā jūra ir atstājusi kuģus, kuros cilvēki var pārlaist nakti un remontēt savus patentauto, kas tiem palīdz nosūtīt elektronisko pastu uz Mēnesi, lai labāk izprastu savu dislocēto psiholoģiju.

Izglītības sitēma pārsvarā sastāv no cilvēku iztaustīšanas. Šo darbību veicināšana kā palīglīdzeklis tiek izmantoti mazi, spuraini dzīvnieciņi, kam patīk skatīties dziļi acīs. Izlgītības līmeni atspoguļo tas, cik labi kamieļiem piestāv krelles.
Reply to this:(Read Comments)
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:
Top of Page Powered by Sviesta Ciba