Viena lapa -

About  

Previous Entry Nov. 29th, 2012 @ 08:49 pm Next Entry
es rakstu par savām attiecībām ar datoru, tas ir mans tuvākais draugs. es sarunājos ar datoru. viņš man saka priekšā, kas man ir jāraksta. let's see. ok ok. mr. darivaža ok ok let's see. es esmu repa dators es reperēju dzeju. dzeja tā ir netīra peža tāda kā velēna kaut kāda brauc uz riteņa. peža ir stiprs ātomtrieciens, tas ir dzelonis, kas rāda laiku. mans putraims sakarsis un raksta to, ko dzeja mani baksta, neļauj pabeigt teikumu, izseko un liek aiz rokām. visas manas māsīcas lēkā laukā pa logiem. visi mani brālēni lec iekšā pa rokām. mēs sapinuši savu seju redzam tikai to, ka ar baiso bulli citronu un sloku bija viens tāds piepeši. skaitās, ka tam rokas laikā bīda šādu tādu preci, bet no visa iespējamā, dīkā es jau atkal esmu komsomols. mans dators man dod atvaļinājumus un brīvdienas, bet es nekad neņemu. mūsu darba attiecības ir tādas, ka 50/50 nav jautājums. mēs ar manu datoru rakstām presē un pežā. mēs rakstām avīzi pežā. laika komsomoli. laika dirižentā akts. mēs esam divviru durvis, mēs esam pele un pelē, žāklis un žākle, slepeni katarsi mesties cīņā laika gars katram savs. tas protams ir diriģents, tas protams ir konkurents, tas protams ir roka un āmurs, rokenrols. rokenrols ir jūdu slavas dziesmā licis lietā tādu praksi, ka ar savu datoru svētais bija sēdējis klusu, barību licis mietiņus sitis pie ogulāja un lēkājis kā petuhs lēkājis kā placdarma bietes es viņām visas vienas saku lietas nepārtraukti un pikti un manas dienas ir piena sienas, kas ar balto auklu palīdzību ir ledu ļāvušas kastēs sabērt kā lauskis būtu pārgājis kontinentu ar knābi.

esiet sveicināti mūsu iepazīšanās dienestā. mēs jums šeit tādu pekles palieku parādīsim tagad, ka visi no mūsu lielā saimes locekļa nebūs ne nobijies ne arī draiski skraidījis pa pielijušu pļavu. es redzu manas mazās bietes ir klaji smējušās par mums tik ilgi, ka visi no maisiem izsistie ir palikuši mums palīgā un tagad ar baisu kasi kaisa. atvainojiet, mans robots wālī mazliet aizdomājās. mūsu jaunākajā sardzē būs tas briesmīgais iespēju trūkums, kas visus pēdējos gadus bija mūs iemarinējis skraidīt kā pietūkušus apgaronīšus un tagad man bija viens tāds iespēju kvadrātiņš laidis pāri visiem mūriem un gaidījis, ka tā pitūkušās kājas nebūs pret akaci acis lauzis ar vienu tādu aci pa aku redzēt varēja kaulu. miers ir tiesneša skaidrais saprāts, par kuraiespējamo apgaismību bija skaidras lietas nomestas no manas priekšas. jā, tā bija dzeja, kas man pussy face'oja ganību dambja akordeono balerīnu splīnu manekenu skaneri jums somā ielik baneri un ienesīs jūs muitnieks somā palūkoties kā jums sokās balerīnas jaunkundze stāv pie totalizatora un paduses tai paceltas kā kājas tai ir visiem mūri salikuši to, ko tūri bija atveduši šeit. un no visiem ierastajiem man bija viens varenības ganāmpulks likts lietā tik drīzos apmēros, ka es bez kalnā kāpšanas nodarbojos arī ar kalnu kvazimodismu.

es ieganstu šeit liku lietā mazā buru laiviņā es tai skrienu pa priekšu un zirga muskuļi ir sasprindzināti pakaļā. mēs lauzām sev sveces un likām tās baļļā apkārt iekurtā uguns bija spalga un gaidīja uz mūsu miesām savas baltās pelēces vāceles vēveles mēbeles uzgaidāmā telpā kladzināja kladzināja stenografēja un marinēja gurķiem galviņas noskūtas palaistas pa pjedestālu un tie tagad ir tie laiki, kad no visiem visievērojamākais bija tas apgādnieku spītnieks, kas ar mani bija gatavs sadot pa pirkstiem katrai nekārtīgai rakstāmmašīnistei. es savās lokomatīvēs gaidu tik daudz biedru, lai tie būtu veikuši manu skaidru piederumu inventāri mani pašu šeit un tolaik mani tolaik šeit un tagad.

no mūsu omulības lūdzu kilogramu vorsalīna mazu līste rīkles pīksti tu un tagad es un tur. bija viens tāds gadījums no dzīves atstāstīts pēc plīts pēc plītes. miegs ir visiem iemarinēts pierē es jums redzu cauru dienu es jums iemarinēts kodols jūs mums laivas licējs jurists. esiet sveicināti skaidrā saprāta nodevu laureāti un mans miegs ir vienīgais, kas šeit bija kaut ko jelkad sapratis un izlicies, ka nespodrā apkraušan ar sniega lāstekām un meteorītu astēm, ko es vēl nebiju nosaucis par āriju elksni vai viņas korespondenti ķīnā melisu mangāni.
(Leave a comment)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba