Viena lapa - Post a comment

About Post a comment
March 16th, 2012 - 12:02 am
Nekad nevar būt par daudz pateikt fuck the society. Es neesmu izvēlējies rakstīšanu, bet tas ka viņa būtu varējusi izvēlēties mani, ir slimi murgi. Es labāk eju griezt embrijus. Man ir pretīgi griezt embrijus. Kā es redzu realitāti, un kam vēl tas būtu interesanti. Protams, loģiski būtu uzreiz norādīt uz japānas tirgu. Matsushita Konai.

Scientific mind is ready for you tu use. You just put your hand in the glove. Lasīt akmeņus. Mana laime ir mani viesi - tas tur manu muguru taisnu.

Kā es domāju? Man vispār vajadzētu pateikt priekšā, kā es domāju? Rakstīt no spēka pozīcijām. Mans prāts šeit bija jau iepriekš. Kamēr es te atnācu tikai tagad. Es esmu veidojums no mēģenes. Kurš iegūs pirmo balvu domāšanā? Es esmu kā zivs galvaskauss, ar vietām miljons acīm. Do i want to be him? Viss tiek darīts, lai tas notiktu. I guess i want to be him. Great! Man nebija jāpieņem lēmums. Kamēr tu guli, tu esi pie pilnas apziņas, tikai neredzi, ka tev tiek nomainīti mati, uzacis un āda. Vagīnā ir ezeriņš, kurā es esmu uzblīdis kurkulis, suga tāda, kurš ir tikko ierijis āķi.
Reply to this:(Read Comments)
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:
Top of Page Powered by Sviesta Ciba