Viena lapa - Post a comment

About Post a comment
September 26th, 2010 - 09:39 am
Ka jau zivis bija pieradusas, tas atkartojas un es sanemu labus apsveikumus. Nu ko, nokluseju. Daudzi bija sapratusi manus nodomus un atradas tada ka atstatuma, bet ne ilgi. Noskurinajos un sanemos. Gribetos atvainoties, bet vai vajag. Tas palika neskaidrs vel kadu bridi un tad es apkeros. Bija nosnidzis liels daudzums sniega un es uzvareju.

Galvenais ka biju sagerbies, parejais tads ka nieks un es priecajos. Sagerbjos tatad un gaidu lietu. Nekas liels nav darams, bet dregni vienalga. Vienreiz biju apgalvojis, ka gribas iekosties abola, bet atri vien pardomaju. Gaisma sakrajas manos matos un man piedereja berniba.

Draudziba parvertas par manipulaciju un visam bija beigas

Astro tikaram

Kotu

Sava zina savas zivis savac fiksi, bet vai tiesam ta notiek un vai es esmu vainigd, ka kastrats uzurpejas. Ja atgadas kas negaidits, tas notiek uz mana rekina un tas atgadas dazreiz. Kadreiz notika ta, ka es piedzeros, bet ne soreiz. Gaidijam kadu draugu, bet sis neparadijas un es uzvareju. Ko padarisi kad apsubejusi rusa parklaj seju kad negribas dzert bet tikai pisties. Es nozeloju ka tas atkartojas reizi pa reizei. Ziema es atkartoju savu pieprasijumu un es nokluvu arprata, ka jau tas parasti notiek.

Kadreiz man bija patiesiba, bet tagad tikai patiesiba. Sabiedriba mani apvainoja un saprata manu patiesibu, sabiedribas vertigajs dalas saprototot ka sausmas ir biedru vertibas.

Kodigas bija musu masas, bet mes sapratam ka musu atomi mus ir nodevusi. Ko darit sadas situacijas, kad man nav naudas un es dzeruma saprotu lietas ko nav verts apdomat.
Reply to this:(Read Comments)
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:
Top of Page Powered by Sviesta Ciba