Viena lapa -

About  

Previous Entry Nov. 13th, 2008 @ 11:58 am Next Entry

slidenos mežos arvien vienmēr prieks karājās kokos un to varēja bez raizēm just uz savas ādas. šī amnestija gāja mūžīgi un mēs pat vairs neuztraucāmies, kad mums norādīja, jo šis okeāns ir pilns ar prieku. tas nekad nejautā, vai mēs dzīvosim mūžīgi. mēs to redzēsim neprasot. tāpēc tik sit bezrūpīgi pa kalkulatoru, lai tas izsit manu prātu, lai izsit korķus. kāpēc gan tu neizšausi manu prātu. es tev pamēģināšu atrast villaini, kāda nevienam nav, lai būtu veidols, kurā mīlēt, jo te vairs neviena nav manis mīlēšanai. kāds, kuram tu esi parādā savu roku. tas ir labi, labā roka, kāds, kurš mani mīlētu.

amnestija pāri visam ķermenim. es to jūtu arvien vairāk. mūžīgais prieks, ko just mūžīgi. amnestija, mēs jūtam arvien vairāk. mūžīgs prieks. nekad vairs nebūs beigu. dejo ar kādu pa galvu starp matiem. mūžīgs prieks, vienmēr amnestija. āda kādam ir nomērāma.

un kad sajūtas pŗlaižas pāri, tas iznāk no visām porām, pārrāpjas pār apmalēm un jūt. tas jūt savas saknes un vietu, uz kuru tas iet. tas ir ritms uz paplātes, ritms starp nošu līnijām, tam ir elektrificēts gurnu ieloks. mēs to visu prātosim un gāzīsim virtenēs pāri kamēr mājas noslīks pašas savos izdalījumos, tas ir, gaisa atdevē, logu skatos, jumtu un skursteņu piesārienos debesīm un elektrificetcetcet

vardītes kvak kvak kā bungu šķīvji kvak kvak kvak. es dabūju biti kabatā. tas ir kaut kas tāds, ko es nožēloju. bet es esmu slavens un pazīstams, man uz pleciem deg sveces. es būšu tava seja visu laiku. ar tieviem diegiem iesprostot seju. ou, nē, labāk esi tik ilgi un lokani kā putni nometas uz zemi lūgt tevi dievs. paņem mani līdzi uzmērīt kleitas. ar viļņiem būs acīm ies pāri. tā ne vienmēr ir biji. vulnerablais asinsvads nav noraizējies nepavisam. vienkārši nodzīvot mūža ilgumu. un doties debesīs ar mikrofonu. dzert pienu tavās pēdās.

kamēr mes nezināsim, ko darīt. tad mēs dziedāsim gospeli un liksimies gultā laicīgi. heiheihei, teiksi pret mežu, pret kokiem. akvalangi un pelikāni sakolaidējas virs galotnēm, kas atspīd sniegā.
(Leave a comment)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba