pukis
pukis
- 28.8.17 18:23
- Atkal jautrība. Cepšu kabaču kotletes. A kabacis tāds paprāvāks, a maltā gaļa tik 600 grami. Un es tak neiešu tur to sulas karoti no tā kabača nost liet... Piespēru pāris saujas mannā un sāku cept kabaču -gaļas pankūkas. Pirmā panna nesanāca, sanāca, bet lāga apgriezt nevarēja, juka ārā. Apcepināju un sabēru šķīvī, bija makten gardas. Mīklai piespēru klāt kartupeļu cieti un vēl pāris olas. Kopā turās, tik ar šausmām domāju par cepšanas procesa ilgumu... Un pāris dienas nāksies pārtikt no kabačgaļas pankūkām. Gaišā puse šim pasākumam - kartupeļi nav jāmizo un jāvāra.;)
-
0 rakstair doma