pukis
pukis
- 14.9.14 12:11
- Tikko apēdu pēdējās svaigās rudmieses. Bezgala garšīga ņamma. Svaigas rudmieses Saliek uz šķīvja ar cepurītēm uz leju, pārkaisa ar sāli, otru šķīvi pa virsu un ledusskapī iekšā. Pēc astoņām stundām droši var likt uz sviestmaizes un ēst. Bet gardāk ir pēc diennakts un uz desumaizes. Dievīgi.;)
Šodien pēcpusdienā piekritu nelielai avantūrai. Kopā ar mammu brauksim uz Drustiem. K rīko Podnieku dienas, varēs apskatīt viņa darbus un parunāties ar radiņiem. Lūk tā, kultūra pati ienāk manā dzīvē.;) Un tagad vēl man jāpaspēj pēdējais plūmīšu spainis atkaulot. Zapti uzvārīšu vakarā, kad atgriezīšos mājās.:)
-
0 rakstair doma