- 13.7.04 21:06
- MMM, medusmaize.. Sen nebiju ēdis baltmaizi ar medu mmm ;-) Yummmmy ;-))
- Mūzika: Mo'Horizons - Hit the road jack - Ethnic lounge
- 15 rakstair doma
- 13.7.04 21:21
-
Labu apetiiti:) Dziive kaut kaa jaasaldina!
- Atbildēt
- 13.7.04 21:36
-
tnx ;-) Jā, saldāka tā jāpadara, ja ne savādāk, tad vismaz tā ;-)) Ok, laikam jāiet vēl pakaļ vienai medusmaizei ;-)
- Atbildēt
- 13.7.04 21:55
-
Man labāk patīk baltmaize ar ikriem ;-))) Un vēl sviests pa vidu. Tas gan ir super! :)
- Atbildēt
- 13.7.04 21:57
-
it iipashi ja baltmaize taada viegli grauzdeeta... tad ir pats labums... shito actionu pa briivdienaam iebaudu kaadreiz - cool:)
- Atbildēt
- 13.7.04 23:29
-
Latvijā ikri tādi so so ir. Man krusttēvs atveda ikrus no krievijas pašiem austrumiem (Vladivostokas). Kvalitāte ir baigi augsta un garša neatkārtojama. Tādu sanāk iebaudīt vienreiz gadā. Vai arī pusgadā. Bet viegli iegrauzdēta, vai pat mazliet apziedējusi maize man defaultā garšo ;-)
- Atbildēt
- 13.7.04 23:38
-
nu var arii latvijaa dabuut augstas kvalitaates ikrus tikai tas ir makten daargi - mazaa burcinja ap 15 - 20 ls naak... un nu ja melnie ikri tad protams veel daargaak...:(( ehh bet garsho jau nu konkreeti un it iipashi uz taadas viegli kraukskjiigas veel siltas maizes un nedaudz sviesta - ideaali...:)))
- Atbildēt
- 13.7.04 23:46
-
oh my :) lai jau tad labāk man krusttēvs atved no krievijas pa burciņai kā suvenīru :) melnie vispār ir dārgāki par zeltu ;D
es žurnālā ierakstīju ierakstu par ikriem un uzreiz trīs cilvēki pieteicās, ka viņiem ikri negaršo (riebjas), tāpēc esmu patīkami pārsteigts. rīt pamēģināšu uz mazliet kraukšķīgas un siltas maizes uzlikt sviestu un ikrus un apēst ;-) - Atbildēt
- 13.7.04 23:48
-
ehh laimiigais - es visticamaakais taadus labumus dabuushu tikai sestdien vai sveetdien brokastiis (taa mums kaa gjimenes tradiicija daudz maz jau izveidojusies briivdienu riitos ikrus iebaudiit...) aaa bet vispaar ir veelviens forshs veids kaa ikrus eest - kaa padomju gaumee - tipa panjem olu vaariitu - sagriez uz puseem - sajauc dzeltenumu ar majoneezi un ieliec atpakalj un pa virsu ikrus - shitaa arii varu bez meera eest jamos:)
- Atbildēt
- 13.7.04 23:51
-
nu man reizi gadā sanāk ikrus ēst. ja sagribās ļoti ļoti, tad biežāk. ar to olu gan nemēģināšu, jo man alerģija no olām
- Atbildēt
- 13.7.04 23:53
-
nu jaa taa alergjija tev daudzko atnjem - iisteniibaa lielisks eediens...:) tikai ir taa kaa tu teici - daudziem negarsho pat ikri - par olaam nerunaajot - taas vispaar pus pasaule neeed... - pashi vainiigi kas ikrus neeed - dadzko zaudee:)
- Atbildēt
- 13.7.04 21:59
-
jā, arī ikriem nav ne vainas ;-)
- Atbildēt
- 13.7.04 23:27
-
ņem savu smirnoff'u un nāc ciemos pie manis. baltmaizi arī paķer, man beidzās. ikri gan vēl palikuši
- Atbildēt
- 13.7.04 23:31
-
kad kur cikos?;-D
- Atbildēt
- 13.7.04 23:37
-
ikri ar šņabi :-) lūk tas jau ir po-russkomu. viņiem ir tie svētki masļeņica, kad ēd pankūkas, un pankūkas ar ikriem (protams ar daudz ko vēl, bet es akcentēju ikrus) un vēl, protams, ka ir lielā aizliešanās ;-)
- Atbildēt
- 14.7.04 03:34
-
wiii...medus medus medus...medus ar svaigiem gurķīšiem rullz forever ;D
- Atbildēt