Jul. 30th, 2014 @ 09:33 am (no subject)
About this Entry
(no subject)
[info]puce replied to
on July 30th, 2014 at 03:29 pm
Ir kāds pētījums, kurš apliecina, ka cilvēki galvenokārt novēloti ierodas pie ārstiem čakru birstētāju dēļ, nevis tāpēc, ka nav pievēsuši sev uzmanību, baidījušies iet pie ārstiem šo pašu ārstu attieksmes dēļ, bijuši visur laicīgi, bet paši ārsti ir palaiduši garām svarīgas pazīmes vai izmeklējumus, etc? Mn arī nav pētījumu datu, bet liekas, ka pirmais iemesls nv nemaz tik bieži izplatīts. Bet es noteikti daudz par to nezinu (paldies Dievam).
Pamatā tie, kas tic alternatīvajai medicīnai, ir pieauguši cilvēki, kuri paši atbild par savām izvēlēm. Ārsti var dusmoties cik grib, cilvēki ir miruši un mirs arī turpāk, dažādu iemeslu dēļ. Mēs nezinām ne viņu domu gaitu, ne motivāciju, ne ticību. Un bieži vien vēršanās pie alternatīvajiem ir tieši ārstu attieksmes un medicīnas sistēmas trūkumu dēļ.

aii, man slinkums vēl garāk te kaut ko skaidrot un formulēt. Katram savs. Tas, par ko tapa augstāk lasāmais ieraksts, patiesībā nemaz nav par čakru birstētājiem, bet par senilo un snobisko attieksmi pret sabiedrību.
From:
Username:
Password:
(will be screened)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.