May. 30th, 2010 @ 01:31 pm Receptes
About this Entry
Zemesriekstu cepšanas pareizā tehnoloģija:
1) ieslēgt elektrisko plītiņu, uzlikt tīru pannu un iebērt riekstiņus
2) aktīvi maisīt
3) tā kā viņi tik ātri necepas, tad sākt nodarboties ar visu ko citu - ēst zupu, skatīties filmu, ieblenzt datorā, nokurināt liekos papīrus istabas krāsnī etc
4) ik pa brīdim sajust smržu un ar brēcieniem: "Viekstiņi, viekstiņi!" nesties uz virtuvi un uzmaisīt uz augšu apdegušākos.
5) tā paiet aptuveni minūtes 30, līdz riekstiņi ir vienmērģii izcepušies/apdeguši. Sākam ēst, pirmajiem intensīvi pūšot virsū un dzesējot.
From:
Username:
Password:
(will be screened)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.