psycholog
psycholog
..... :..:.. .: .::..:. ..::.

May 2012
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

psycholog [userpic]
Atkal neguļās?

Jau pāris dienas nomoka jautājums, vai virtuālais sekss varētu būt patiesība? Tobish nevis ar webkamerām, bet kā vienkārši čats. Vai tiešām vīriešus ar to var uzbudināt? Un vēl jo svarīgāk, vai tiešām ir iespējams vienlaicīgi visu laiku rakstīt kautko un masturbēt? Mošk tas nav nemaz tāds mīts, kā es lidzšim uzskatīju ?

------------------------------------------

Un vispār...klusēt jau ir viegli, bet kāpēc ir tik grūti pateikt vārdus, ko es tā nemaz nedomāju vai kuriem es neticu ? Es nerunāju par vienkāršu ikdienas melošanu, kad tu vienkārši mēģini izkulties no situācijas, bet gan par kautko tādu, kad tev vainu ir jāizsaka viedoklis par sevi (nolapītie kompleksi!) vai par kādu citu...

------------------------------------------

Kāpēc man vispār ienāca prātā doma nomainīt sava žurnāļa izskatu? Šis taču ir ļoti vienkāršs un ērts, kāpēc man tas būtu jāmaina?

------------------------------------------

Šas aizstāsim deviantartu ar orbu ;)

Pašreizējais garastāvoklis: awake
Troksnis: naba...naba...naba...
Comments

vai virtuālais sekss ir patiesība, vai tas var uzbudināt vīriešus. respektīvi, ja vīrieti uzbudina un viss ok, bet sievietei nekas, tad virtuālais sekss ir patiesība, bet ja otrādi, tad nav, jā? un tā, lai abi, nu ka virtuālais ir patiesība, ja abi dzimumi jūt savstarpēju uzbudinājumu un no tā izrietošo, tas netiek apsvērts, jā?

es, protams, atvainojos, bet likās nedaudz smaidīgi :)

pateikshu godiigi, es zinu, ka sievieti tas pilniigi noteikti var uzbudinaat, bet arii tikai tad, ja vinja sho viirieti vairak vai mazaak paziist ;) bet vienalga man paliek neskaidrs tas, kaa var noriteet pilnveertiigs shaada virtuaalaa sexa process (tobish ka raksta abas puses, nevis raksta tikai viirietis un ar pashapmierinaashanu nodarbojas tikai sieviete). Tas ir, ja mees pienjemam, ka viirietis jau taapat ir uzbudinaats un to vairs nav nepiecieshams dariit ar visaadiem tekstiem par kruushu galinjiem un taa (kas ir tas, par ko es veelos uzzinaat, vai tas ir iespeejams?)

Ljoti nesaprotami tu sarakstiiji :) Liekas, es arii ^^

mana teksta nesakarīgums droši vien no negulēšanas un Tu jau arī nešķieti diez ko gulējis šonakt ;)
it kā jā, it kā vīrietis visu vairāk uztver ar acīm, bet, tai pat laikā, manuprāt pašapmierināšanās ir ērtāka (dažādās ziņās) vīrietim. un ir gadījies pieredzēt, ka vīrieši virtuālo seksu iniciē biežāk, kā sievietes.
jā tas man arī vienmēr ir šķitis interesanti. bet zini, kkur netā redzēju pastāstiņu par virtuālo seksu. esot reālu notikumu atstāsts. šobrīd slinkums meklēt ko precīzi, bet re ku linciņš http://mako.sauc.lv/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=3&Itemid=9

tur viens no tiem tekstiem, kā jau minēts, ir par virtuālo. un tur arī ir minētas šāda veida grūtības :) taču stāsta varoņi, šķiet, tika galā visai labi :]

Paraadiisi veelaak, kur tas bija, jo man bija slinkums mekleet ;D

Izlasīju...uzrakstīts jau skaisti ^^ bet nu muļķības - neticu...

jā jā tas ir jauks :)