psiho_analitike - [entries|archive|friends|userinfo]
psiho_analitike

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Jul. 29th, 2010|12:52 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
par vakardienu. agri no rīta no Mikeles skrēju uz auteni. nopirku biļeti un man bija jāgaida kādas 25 minutes. mēģināju nekrist panikā, ka man ir vnk brutāli jāstāv un jāgaida un tanīs dranķa kurpēs es nejutos stabili, bet varbūt tas, kā parasti, bija manā galvā.
ok, atnāk mikriņš, iesēžos un jutos kā patvērumā, bet tikai līdz brīdim, kad tas sāka braukt. man bija sajūta, ka būtu iesēdināta ātrgaitas lidmašīnā un man sāka sirds skriet. pilnīgi refleksā jau aizgājis - vai nu man bija bail no tā, ka es nevaru kontrolēt ātrumu vai kas, bet visu ļoti saasinātu uztvēru. beigās jau vnk sāku raudāt no tā, ka man šķita, ka tas nav normāli - kas ar mani notiek... kad bijām tikuši līdz jelgavai un pēdējais luksafors, lai tiktu autenē iekšā, es vnk biju gatava pa jumtu izsperties laukā, cik man bija sūdīgi!! man rokas bija pārtirpušas jēgu, sirds vai pa muti lēca laukā, galva džinkstēja un reiba un vienīgā vēlme - es gribu tikt laukā un skriet pie mammas uz mašīnu. pirmā izskr;eju laukāno mikriņa pilnīgā panikā, galva reiba, bet pohuij - vnk skrēju uz mašīnu un tajā iesēdusies vnk histēriski sāku raudāt, mammma vnk nesaprata, kas ar mani noticis. es izraudājos un mēģināju nomierināties. visu izstāstīju un iedzēru kaut kādas stipras nomierinošās.... vēlāk piebraucām pie neiroloģes, aizgājām līdz viņai, jo amn bija sarunāts tur būt un visu vinai izstāstīju. izrakstīja man XANAX tabletes, lai nomāktu tās manas trauksmes un panikas. tikko tagad arī iedzēru - baigi foršs dabīgs miers pārņema.
nujā, bet nu vakar pārbraucu mājās un visu dienu un nakti ar pārtraukumiem nogulēju. šorīt pamdos, atkal jau nemiers iekšā. visvaiāk man besī, kad es piemēram rakstu kaut ko uz klaviaturas un sekoju līdz katrai savai rokas kustībai un domāju - cik tas ir nenormāli, ka roka tik ātri spēj kustēties un kā tas var būt, ka es viņu kustinu?? zin, šitādas dumības. un ja tā defaultā domā, tu sāc justies, ka mazliet jūdzies. stulbums.
nujā. un tad šodien zvanīšu vienai psihoterapietei un mēģināšu sarunāt vizīti... jāiet runāt, cita ceļa nav. tā lūk man jautri iet. neiroze laikam.
linkpost comment

Comments:
From:[info]susure
Date:July 29th, 2010 - 01:05 pm
(Link)
xanax rada atkarību. Diezgan smagu turklāt.
Tā ka labāk pirms rodas problēmas aizstaigā līdz psihoterapeitam.
[User Picture]
From:[info]psiho_analitike
Date:July 29th, 2010 - 01:12 pm
(Link)
kā Tu zini, esi lietojusi vai Tev kādai paziņai līdzīga pieredze?
From:[info]susure
Date:July 29th, 2010 - 01:22 pm
(Link)
Visi benzodiazepāna grupas izstrādājumi rada atkarību. To tev ikviens ārsts un students var pateikt.
Un pati arī esmu padzērusi, bet sen atpakaļ, kad tīņu gados nevarēju tikt galā ar trauksmēm. Un arī tikai tad, kad galīgi traki bija.
Ja tev neko neatklās fizisku, un visdrīzākais tā arī būs, ej ārstē galvu. Tas ir pie psihoterapeita. ja terapija nebūs gana ātra un veiksmīga, aizsūtīs pie psihiatra, lai izraksta zāles, lai terapiju atvieglotu, padarītu veiksmīgāku.

Trauksmes etc man pārgāja kad sakārtoju apkārtējo vidi sev un piepildīju brīvo laiku ar studijām un darbu.
[User Picture]
From:[info]walkire
Date:July 29th, 2010 - 01:52 pm
(Link)
tas miers, kas tevi paarnjema, nemaz nav dabisks, kaas jau tev teica- ljoti, ljoti uzmanies un padomaa simts reizes pirms lietot nopietnus medikamentus, kas iedarbojas uz smadzenju biokjiimiju.
[User Picture]
From:[info]psiho_analitike
Date:July 29th, 2010 - 01:59 pm
(Link)
ok... man vnk ir plaans taads, ka es no saakuma mazliet taas tabletes padzersu - izveidosu taadu, kaa pamatu, nomierinasos un pec tam leenaam parstaasu taas tabletes lietot. vnk vajag izveidot kaut kadu stabilu pamatu un tad varu turpinat pasdarbiibaa...
From:[info]susure
Date:July 29th, 2010 - 05:02 pm
(Link)
Tas tā nestrādā :D
tu tak neesi atradusi cēloni. Tagad ceri, ka padzersi nopietnas šaibas, noņemsi simptomus un tad viss pats pāries ja?
[User Picture]
From:[info]psiho_analitike
Date:July 29th, 2010 - 05:09 pm
(Link)
man ir bijis līdzīgi sen atpakaļ. vnk apmānīšu prātu un noticēšu, ka viss ir labi. ja es to uztveršu kā milzu problēmu, kuru nav iespējams atrisināt, tad tā arī notiks. nē?
From:[info]susure
Date:July 29th, 2010 - 05:16 pm
(Link)
nu tad novēlu veiksmi centienos "apmānīt prātu", izvairīties no atkarības, un cerībās ar to pēc pāris gadiem vai mēnešiem nesaskarties atkal.
Man gan īsti nav skaidrs kāpēc ar to nevarētu tikt galā reiz pa visām reizēm. Un piemēram topošie psihoterapeiti, bieži vien no prakses neatsakās un ir tik pat zinoši cik tie ar diplomu.
From:(Anonymous)
Date:July 30th, 2010 - 04:08 am
(Link)
man bija shaadas pashas sajuutas gadus 5 atpakalj. trauksme, nemiers, bailes. nevareeju 7 min. solaarijaa noguleet- augstaakaa meeraa panika. man tas bija no alko+zaaliite kombinaacijaam. visas domas un analizeeshana, likumsakariibu mekleeshana utt. 1kaart- uz paaris meeneshiem jaatmet viss- ja kko lieto. un bez ceelonja mekleeshanas lietot nomierinoshas tabletes arii nav iisti labi- veelaak smadzenes saaks asocieet mieru ar shiim tableteem. un xanax ir sameeraa speeciigas zaales. taadi pat simptomi var buut ja met nost vai kaadu nedeelju nepiipee. bat ja neko nelieto- izklausaas peec paarpuules. atpuuties- nomaini vidi un viss buus kaartiibaa:))