neizpratne

nu kāpēc es nemāku pateikt "nē" un vienmēr visiem kaut ko sasolu. pat ja apzinos, ka izpildīt solīto būs kā skabarga pakaļā vai pat nereāli.
līdz piektdienai jāpabeidz tas sasodītais raksts par autortiesībām. a man tā joma stipri miglaina. da i tēmu īsti izdomājis neesmu. nemaz jau nerunājot par to, ka rakstīt ta man nav kad. visādi pasākumi sarunāti.

p.s. nez kāpēc man pēkšņi sagribējās visus pasūtīt visus dirst un uzraut kādu GrandTheftAuto3. bet nevaru - jābrauc uz centru dzert. :/

Comments

e.:
Kas tev jaaraksta? Vispaariigs paarskats? Kam jaaiesniedz? vnk mozh zinu kam taads darbs jau ir pieveikts...
e.:
pankuuka... es te pieliku komentu, bet vinjsh zudis ira...
Ok, vnk man ir aizdomas ka varu tev liidzeet...
e.:
Aha, tomeer nebija... :/
nu, darbu atsit, ja nav grūti.

bet vispār man palūdza uzrakstīt rakstu par autortiesībām NRA pielikumam "Forums". fiņi tur taisa vienu atvērumu, veltītu šai tēmai. un man jāuzcep kaut kāds garadarbs par šo tēmu. nu, ķipa, problēmraksts un tā. turklāt - ņemot vērā, ka mērķauditorija lielākoties ir visādi literāti un mākslinieki un šjā lietā nerubī praktiski neko.
pats grūtākais ir izvēlēties tēmu un atsijāt tos problēmjautājumus. tālāk jau ģelo ķehņiki.
e.:
Ir taa, ka man pasham taadu darbu nav, bet taakaa Daugavieshu Jaanis bija kaadus 2-3 gadus safanojies par sho teemu, tad vinjam ir dafiga materiaalu... Kontaktee caur torni.
nu to es atceros. viņi tak tur sabīdīja autortiesību brošūru. var nokačāt mājaslapā. es šamo jau izlasīju.
patiesībā problēma nav materiālos, bet gan tamā, ka man nav laika tosi izlasīt un izpētīt, kā arī to rakstu uzrakstīt. bet es pamēģināšu saņemties. ;)

March 2013

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Powered by Sviesta Ciba