alus?

mļe, tas alus, nostāvējis pāris dienas atvērts, tagad garšo pēc kaut kādām čurām. labi, ka melnais balzāms savu garšu nav mainījis..

Comments

Ari taisniba, cibai ir daudz dazhadu seju un pielietojumu, tieshi tapec ir intresanti uzzinat, kas tad slepjas tajaa otraa medaljas pusee, un ja negribas- vienmer ir tiesibas to nestaastit vai neatbildet:)
a vai tiesham pietruukst taas maskas? nee nu itesham .. sheit i unikaa iespeja redzeet cilvekeus bez grimma .. bez skatuves un uziimeetaas asaras sejaa:)
Nee, tur jau taa lieta- kaa jau teicu, cibai ir dazhadas sejas un izpausmes veidi, citiem tieshi sheit ir maskas, citi sheit ir neiisti. Paskaties pati- viens raksta abstrakti, cits bliezh pa tiesho, vel cits spamo linkus, katrs k-kaa izpauzhas, kaa nu ir uztveris un veelas uztvert cibas buutibu. Bet dazhi ir tadi kadi ir dzivee. Piem. mana draudzene te ir pilniigi cits cilveks, un pazistu vinu parak labi, lai noticetu, ka istenibaa vina ir taada! Vina sheit speelee labaaku, savu ideeaalu... Bet dzivee ir gluzhi normals cilveks:)) Mes vienreiz kadas 2 stundas plaapaajaam par cibu un to, kaadi te ir cilveeki, cik taalu no patiesibas. Man ir veel piemeri, un vairak tam, ka sheit cilveeks ir nevis bez maskas, bet ar masku jeb ar savu ideaalo-es personiibu. Tu busi mans pirmais piemers pretajam;)
Isaak sakot nav ko iedzilinaties tajaa visa, galvenais, ka katram pasham LABI!:)
saproties ieshana pie psihologa iznaak dargaak :)) a rezultaats tach vienc.. tu izkliedz savu sapi .. :) tikai nemaksaa par to:))
aha, mes jau ar vienu cibinju te pasen iereecaam, ka bezmaksas grupas terapija:PP

March 2013

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Powered by Sviesta Ciba