mļa, šī konkrēti nav mana diena

mļin, neiet man kaut kā šodien. tā teikt: крокодил не ловится, не растет кокос... līdz ar cukuru ir pazudis manas dzīves pēdējais saldums.

pēc darba aiztesos uz bračkas darbu (kur to tehnikas brīnumu - cietni - biju iegādājis) pārnaivā bērna cerībā, ka tur manu cietni sadakterēs. ikā jau nekas liels - jāsalabo failu tabula. domāju ka tas nav grūti izdarāms. pat biju atradis softu, kas vismaz daļēji spētu saglābt manus failus. tak ne jau demo/shareware versijā. a kraku tam softam atrast neizdevās. :(
nuja, bračkas darbā man lika noprast, ka ar problēmas risināšanu būs vien jānodarbojas man pašam. viņi tikai varot samainīt man to cietni pret citu, par garantiju. tikai man pašam jāizdomā kur tos nabaga 160 Gb iegrūst, jo man savējais esot jāatdod un pretī cietni es saņemšu pēc pāris dienām... bāc, nu kur lai es tā vienkārši tagad noglabāju 160 Gb infas? labi, ka pierunāju bračku nopirkt priekš sevisjaunu cietni. tak tai ofisā nebija neviena atbilstoša cietņa, toties esot viņu veikalā iekš Mola. tā nu es aipisos pa šito nelaiku uz Molu, ku izrādījās nekādu tādu cietņu nav... :/

..ai, apnika te sūdzēties par savām nedienām. nevienu jau tās tāpat neinteresē. un uzrakstot to garo peteri man kļuva vieglāk.
un vispār, vajag iedzert. pareizāk sakot - aizliet seju. kā nekā rīt ir 5diena un kolēģei vārdadiena un nekāda strādāšana tāpat nebūs. un - pats galvenais - man ir džins, kam tūliņ ķeršos klāt. :) jā, vēl atsevišķs stāsts ir par to, kā es izmekļējos pa to sūkājošo RĪMu veikalu i džinu (litrīgā nebija, tāpēc nācās ņemt mazo 0,7), i toniku, i vēl visādas lietas. bet lai nu paliek - lavu esmu dabūjis un nu tik jāskrūvē vaļā.
ā, un kāds dūms ar jāuzvelk. :)
tad nu - priekā!

Comments

bode taalu ..
un shodien man makaa tukshums valda! :((((
eh, kā tev neiet...
he iet gan ...
tiko shefs atstiepa lielu maisu ar labajiem madariiniem ..
tagad lobu iekshaa! :)))
labu apetīti! :)

a es domāju drīzumā aiziet kādu zupiņu ieēst. citādi no tiek saldumiem sāk jau šķebināt...

March 2013

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Powered by Sviesta Ciba