princese_putns

Komentāri

princese_putns

saruna launaga laikā

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
šodien forši parunājām pa telefonu. ak dies, mēs beidzot patiešām runājām. cik laika jau ir pagājis? hmm.. nu jā - bet es izturēju :) cerams, arī turpmāko izturēšu.

veselu stundu ar pusi ļāvos taviem smiekliem, muļķībām un citādiem atstātiem par savas ikdienas sīkumiem. par cacu, kas taisās kļūt par automehāniķi, vai to džekiņu, kas domā, ka ir baigias bifelis :D es sajutu, ka tev patiešām ir labi ar mani. kā vnk ar draugu, vai pat varbūt čomu, ar kuru droši var runāt.. par visu :) :D un šī apziņa liek man justies daudz drošāk. teici, ka vairs vispār nedzersi un nepīpēsi. nu ko lai saka - tu esi malacis! :) es savukārt centīšos turēt tev līdzi, bet tu jau nu zini, cik tas ir grūti... =/ kā pats teici: "nu un kad tad mums dzeršana ir beigusies labi?"; atb: "nu jā.. mēs parasti smagi sastrīdamies!". tātad secinājums - tas ir kaitīgi ne tikai mūsu veselībai, bet arī mūsu attiecībām, paldies, tev par to, ka tu domā par mūsu attiecībām nopietni :)

es vairs negribu atgriezties, tur kur es biju, tāpēc es labāk palieku atstatus no visa, tikai retumis kkur piedaloties. veidoju savu dzīvi :) savu patstāvīgo dzīvi :)

lai vai kā - tu dāvā man pozitīvās emocijas daudz. daudz vairāk nekā negatīvās [strīdos], tāpēc es tevi tik stipri mīļoju :) man tevis pietrūxt :)
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Powered by Sviesta Ciba