šaubas & skepse - Post a comment

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

September 10th, 2012


[info]porcupine08:32 am - Как страшно жить 1
Pēc Rektoru padomes izteiktās neuzticības Ķīlim augstskolu vide šķeļas. © Diena. Sākas karstuma nedēļa: šodien līdz +22 grādiem. © TVNET.
Un te par mūsu draugu Sokrātiņu: NVA par Eiropas naudu ļauj apgūt kosmiskas zināšanas.
LM Darba tirgus politikas departamenta direktors Imants Lipskis «Top10» pauda, ka izglītības programmu dažādība ir ļoti liela, līdz ar to nevarot izsekot un šo piedāvājumu visiem pieņemamā veidā izkontrolēt. Njā...
«Ja ir tāds viedoklis, ka to nevajag atbalstīt, tad es varu teikt, ka mūsu sabiedrība vēl nav sasniegusi to apziņas līmeni, lai saprastu, ka īstenībā tieši uz šādām lietām jāliek vislielākais uzsvars. Ja mūsu cilvēki, visi, kas vēl ir palikuši Latvijā, būs garīgāk attīstītāki, ievēros cilvēciskās vērtības, tad mūsu ekonomiskā situācija uzlabosies. Tā ir korelācija,» uzsvēra Rudzāte. «Diemžēl, tas apziņas līmenis ir zems mūsu valstī, bet iepriecinošā ziņa, ka tie cilvēki, kas šīs lietas saprot, ir vismaz 1%, un viņi tur šo ekonomiku.»

Rudzāte no 1998. gada vadījusi vienu no lielākajām biznesa vadības konsultāciju firmām Latvijā –"Zygon Baltic Consulting". Un grāmatiņas arī raksta – "Piedošanas mācība" 4 sējumos, tas jums nav nekāds joks. Oi, Lūle Vilkme mūsu. Būtu labāk pavingrojusi.

Read Comments

Reply


From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.

> Go to Top
Sviesta Ciba