ed edd eddy sheeran

gadu gaitā nespēja izveidot kaut vienas normālas attiecības ar rudmatainu cilvēku mani kā vienmēr bija novedusi pie domas, ka vaina ir 'rižikos' nevis manī, un ka visi viņi ir vienādi manās acīs netīkami personāži. var jau būt, ka daļa traumas jau bija norauta bērnībā skatoties 'Ералаш', kur bija tāds rudmatains kretīns ar vājprātīgi daudz vasarasraibumiem.
aizbildinoties ar tekstu, ka, ja rižiks kaut ko ir sasniedzis, tad man tas ir jāredz, es nopirku biļetes uz vakardienas ed sheeran koncertu, lai gan patiesībā viņa mūzika man jau sen likās klausāma un dušā līdzi dziedama.
uzreiz pēc darbiņa satikāmies ar vēl vienu tādu pašu edu klusībā mīlošu būtni un gājām uz arēnu. pamatīgā rinda pirms ieejas un pēc ieejas uz garderobēm galīgi neiespaidoja pirmskoncerta pozitīvo satraukumu. un tad jau aizgāja.. vārds pa vārdam, sidrs pa sidram, kad noskanēja jau trešais zvaniņš un mēs iegājām zālē kaut kur pašā aizmugurē. (iesildošo es neredzēju un nejutu) publika tieši tāda kā es biju iedomājusies - ļoooti daudz mazas meitenes, mazliet vairāk lielas meitenes un pāris pēc skata šausmīgi nelaimīgi puiši, kurus koncerta laikā meitenes mēģināja izdancitāt ar tagad mani pagriez šitā un tagad šitā, es pieļauju ka tas no puišu puses ir bijis kaut kāds Valentīndienas ietekmē nests upuris meitenei. Man jau liekas, ka šajā koncertā vīrietis varētu būt noderīgs vienīgi kā sidra pienesējs. vēl blakus kaut kur dīdījas mazas meitenes, kuras spiedza, ka rīt uz skolu neiešot, vispār tad es sajutu, ka aiziet jau x sidrs un ka pastāv iespēja, ka mani bērni arī ne. (bet nē, šodien visi ir vietās pienācīgā stāvoklī)
dziesmas man patika, nodziedāja visas, ko mana sirds bija alkusi, it īpaši es cerēju uz rūķu un hobita dziesmiņu, par kuru man bija pārliecība, ka nebūs. mazliet pasmaidīju, ka runājot ar publiku fonā skanēja ģitāra un kāds dūca meldiņu, bet es jau nezinu kā tās lietas pareizi notiek. un vēl man liekas, ka cilvēkam, kurš raksta manai ausij tik tīkamas dziesmas, nevajadzētu repot. grib, bet man likās, ka nesanāk.
kopumā es par pasākumu biju ļoti priecīga, jo iedzerot sidru klausījos mūziku, kas man patīk un man nebija jāklausās - davai tagad es uzlikšu kādu dziesmu. un vēl ledus ir salūzis un es zinu, ka rudmaši ir foršiņi.. wīīī..

Comments

March 2024

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Powered by Sviesta Ciba