pleeka - [entries|archive|friends|userinfo]
pleeka

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Dec. 11th, 2012|03:52 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
sodien ka situacijas risinajumu pilsetas bezmaksas internettelpaa sastaptais krievvalodiigais piedavaja naksnjot patversmee, un ieteica, kuras ir siltakas bankas. Bankaa gan reiz guleeju. tachu izvelos vinja piedavajumam atteikt, jo man tomer skiet lepnaak gulet uz ielas ne patversmee vai bankaa. nu ok ja, ja liist, apsvertu banku.
bet lidz 6dienai lietu nesola, un temp. pa nakti zemak par 5gradi plusaa ari nesola. teoretiski ar maniem guljammaisiem vajadzeetu buut labi.
ja nu radiisies taada nepiecieshamiiba

peec numerolgijas shim vairs shogad nebija jaabuut nulles gadam, un pec astralogijas no decembra manai ziimei vajadzeetu iet sasodiiti labi, un no personiskaa horoskopa tur Jupiteram (vai kurs nu tur bija atbildiigs par muuzhigaam parmainjaam un pilniigu nestabilitaati dziivee) arii taa kaa vai nu driiz vajadzeetu vaakties prom vai vajadzettu jau buut prom.
paluugshos taa kaartiigi veel.
un pavisam nopietni apsveru nopirkt pilnu noskraapeejamo loterijas biljeti.
ja ari tas nenostraadaas, nu tad vareshu sajusties velreiz patiesi nozhelojami. bet nekas, meeginaashu tad kaut ko citu. un vispar, tissh prom, shaadas domas! viss nostraadaas lieliski
ticet, ticet un ticet! un tu luudzu ari tici un/vai turi iikskji/us
busim kaa Paulu Koelju raksta, a?
linkpost comment

Comments:
From:[info]santech
Date:December 11th, 2012 - 09:21 am
(Link)
tas ir kā - bankā?
[User Picture]
From:[info]pleeka
Date:December 12th, 2012 - 04:46 am
(Link)
ir bankas, kuras to (pr)iekstelpaas ir ieksa bankomaati. taa telpas dalja ir atverta visu diennakti. nu, luuk, un tad tai priekstelpinjaa ljaudis meedz guleet.
From:[info]santech
Date:December 12th, 2012 - 06:08 am
(Link)
Diezgan nežēlīgi - gulēt tur, jo nav naudas, un skatīties, kā citi ņem naudu. Kgan tas atkarīgs no pamatvērtībām. Laikam.
[User Picture]
From:[info]pleeka
Date:December 12th, 2012 - 09:12 pm
(Link)
ir tā liriski, jā, lai neteiktu nožēlojami.
kaut zinot kādās butaforijās dzīvojam par to arī varētu neuztraukties, protams, ja vien vēders nekurkst un šādas mazizmēra guļamistabas ar naudas mašīnām nav jau ilga rutīna