pleeka - cirks aizbraucis, miers palicis [entries|archive|friends|userinfo]
pleeka

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

cirks aizbraucis, miers palicis [Mar. 26th, 2013|09:25 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[music |labvēlīgais tips - lūdzu nespridziniet mūs]

kaut kur atrast balansu starp empātiju pret Medmāsu (manu auklējamo bērnu māti) un manu nepieciešamību izrunāt darba lietas. Viņu noķert (abpusēji) mierīgā, nemiegainā un nepārguruša stāvoklī nav izdevies. Mission (im)possible. Katru reizi dodos kareivīga un apņēmības pilna izkarot uzmanību, beigās redzu, ka šī atkal aptrakusi ņemas, apstājos un ņemos pagaidīt mierīgāku brīdi. Vienreiz izdevās (kad vēl nebiju vairāk pavērojusi viņu ikdienas darbībā).
Dzīvoklis tagad tukšs, neuzkopts, toties mierīgs un kluss. Ir opcija uzcept olas bez sāls. Un ir internets jorpojām (!). Drusku atgādina Seviļjas svkotu pie Enriques. Tikai, jā, te ir mierīgi un man ir atslēgas.
Gulēšanas teju kā brīvdabā, vien vējš nepūš un lietus nelīst un var ar zeķēm pārvietoties. Prieks, ka spēju komfortabli būt tādos apstākļos. Vien skāde, ka savu nazi-korķuviļķi iepakoju un ka sāls nav (šķīdināt sāls dezoderantu :) negribu jeb vnk neesmu tik pēc tā izslāpusi. ā, jā, un vēl kaut kur redzēju sāls lampu :D to kurā ietaisīts caurums un gaismiņu iespējams iemontēt)

Un vakara jautājums, kur atrast pieņemamā kvalitātē (lejup)nolādēt ne milzīga izmēra 'Avatar' vāciski, online skatīšanās neder.
Un jaut. nr.2. kā pavisam drīz 9brīvs starp 29/03 un 03/04) un maksimāli lēti no Vācijas aizlidot uz Turciju?
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]psiho_analitike
Date:March 27th, 2013 - 12:29 am
(Link)
1. Vnk izslēdz emocijas. Ģimene ir ģimene, darbs ir darbs. Un gan tu, gan viņa taču ir ieinteresētas, lai viss, kas ar to saistīts, tiek paveikts kvalitatīvi. Vnk pārtrauc viņu un saki - vai jums būtu pāris minūšu laika? Gribētu pārunāt dažus svarīgus jautājumus saistībā ar darbu
Nu kkā tā, nezinu, sagudro. Vnk ieslēdz iekšā egoismu - ko vajag to vajag. Pēc tam pašai būs mierīgāka sirds. Vispirms par sevi jādomā.

2. A pie kā ciemos uz turciju? :)
[User Picture]
From:[info]pleeka
Date:March 27th, 2013 - 01:18 am
(Link)
1. nu emocijas man ārā neslēdzas. bet patiesi redzu un redzu, ka bez brutālas viņas apstādināšnas, parunāt ar viņu neiespējami.
2.nu ne Kaans. ciemos pie Turcijas un kāda virieša (sajūsmas un smaidi var apklust), jo šeit vairāk uzsvars uz jauku cilvēku. kaut nu, jā, vai arī viņam ir tik nevainīga rakstura nodomi, neesmu pavisam droša