PiRX A tut i ja... - Post a comment

[info]pirx wrote
on February 22nd, 2008 at 10:01 am

Mietpilsoņa vakara piedzīvojumi

Vakar, pēc darba, Cienītā paaicināja doties paripināt bumbas, t.i., uzspēlēt boulingu. Rezultātā attapos "Zelta boulings" bumbotavā, kura atrodas vienā no lielpilsētas tirdzniecības centriem. Tur arī mani sagaidīja lielais pārsteigums - izrādās, ka celiņa īre vakarā maksā 14 Ls/h. Kā teiktu folkloristi - drāžviņuzirgs!

Tomēr atjautīgs cilvēks nepazudīs un nepazudām arī mēs, bet tuvējā gastronomā ar ģeometrisku nosaukumu iegādājāmies prāta spēli ar valdzinoši mistisko nosaukumu "Blue Moon City". Jāatzīst, ka spēle bija pietiekoši aizraujoša, lai turpmākais vakars arī tiktu pavadīts pētot noteikumus un mēģinot atjaunot Zilā mēness pilsētu (kurai nav nekāda sakara ar seksuālajām minoritātēm). Kārtis, kristāli, dažādas rases un galvenais, pūķi, taču ir ikviena mietpilsoņa sapnis!

Citējot LV izplatītāju:

Ir beidzot iestājies miers, bet Tumsas laikmeta karu postītā Blue Moon pilsēta vēl guļ drupās. Ir pienācis laiks atjaunot šo leģendāro pilsētu, uzcelt katru no tās brīnišķīgajām celtnēm no jauna! Astoņas Blue Moon tautas liks kopā savas unikālās spējas, lai kopīgiem spēkiem atjaunotu senās pilsētas spožumu un atgūtu Blue Moon dieva svētību, atjaunojot svēto Psi Kristālu pilsētas centrālajā laukumā.

Tie, kas grasās tuvākajā laikā mani apciemot var sākt studēt noteikumus, jo šī rotaļa noteikti tiek iekļauta viesību izklaižu sarakstā.


(Read Comments)
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.