September 6th, 2022 (07:15 pm)

No mājām līdz pieturai var aizmīties 12 minūšu laikā, bet tad jāminas tā ,ka papupe un mugura ir slapja.
Rīt jāizbrauc laicīgāk.

80% kursantu ir vecāki par mani. Biedri diezgan bērnišķīgi,reizēm uzvedas neadekvāti, neatbilstoši fiziskajam vecumam. Tas mani kaitina. Kursā ir viena "Kārena",kas pec saviem izgājieniem man lika pusklusi noteikt"vatdafaq" un "kāds sakars".


Iepazinos ar blakussēdētāju. Sākumā bija grūti saprast,ko viņš runā. Vajadzīgs adaptācijas laiks,jo esmu pieradusi tikai pie savu bērnu,M un vistas un kaķa sarunām. Citus pagaidām grūti izprast caur ausīm.

Baltkrieviete komplimentēja. Arī blakussēdētājs. Par matiem.

Iepazisanas lekcijā bija klasiskais iepazīšanās aplis. Kad iepazīstināju ar sevi, auditorijā dzirdēju ievilktas formas un dažādās intonācijās burtu Ā.

Psiholoģijas pasniedzēja ir grūti izturama. Agresīva. Iespējams,viņai ir daudz kompleksu, tāpēc tā komunicē,tādējādi it kā uzliekot priekškaru,masku. Nepatīkama,nedroša sajūta tādā vidē.


Jāveido prezentācija par dažādām teorijām. Gribēju veikt Freida psihoseksuālās attīstības teorijas izpēti, taču mums tika kaut kas boringāks,par ko īsti pat materiālu nevaru dabūt.



Blakussēdētājs, ar kuru jāveic grupas darbs tika dziļāk iepazīts pusdienu pauzē. Viņš ēda savus rīsus ar vistas karbonādi. Viņa viss brīvais laiks ir datorspēles. Draugu viņam vairs neesot. Izklausās pazīstami. Viņa miesa līdzinās lodei. Man žēl. Viņš rādīja kaut kādas iepriekšējo gadu ,savu matu bildes,kur tie dažādi krāsoti. Kādreiz izskatījās jauns, pievilcīgs čalītis. Tagad ir jauns ,fat un sad.

Arī es kļūstu fat.
M grib,lai vairāk kustos,par spīti manam nogurumam. Es it kā gribu,bet negribu.