pink_pony

Domājot par muļķīgām filmām...

« previous entry | next entry »
Apr. 24th, 2013 | 07:31 pm
posted by: pink_pony

"The Perks of Being a Wallflower" http://www.imdb.com/title/tt1659337/?ref_=sr_1 .

Nodēvēta par romantisku drāmu. Kas tā noteikti nav, jo tā ir romantiska tīņu komēdija ar pāris aizkustinošiem absolūtu nevajadzīgiem momentiem. Kuri, iespējams, filmā atrodas, lai paskaidrotu, ka galvenais čalis ir kautrīgs un kluss, jo redz bērnībā ir šo to paguvis pārdzīvot. Tas ir absolūti nevajadzīgi, jo ļoti daudzi cilvēki ir kautrīgi un klusi bez nekāda īpaša iemesla.

Tā kā galvenā sieviešu lomas atveidotāja ir Hermione Greindžere(aka Emma Vatsone), tad filmas darbības laiks ir viens gads Cūkkārpā. :D :D :D Jebšu viens mācību gads skolā, kas pilnībā izmaina galveno varoni un viņš kļūst "normāls" - ne kautrīgs un kluss.

Tas arī pāris vārdos viss par filmu kura kopumā ir garlaicīga, jo stāsta par visparastākajiem skolniekiem/cilvēkiem un to kā draugi izmaina viens otru.

Filmas nosaukums ir pati lielākā kaka. Filmas mums pastāsta par visiem "perkiem" esot "tapetei". There are NONE!!! Visa filmas darbība atkal un atkal ir ap un par to kā galvenais varonis nāk āra no sava skapja, kurā paldies dievam nekas nav paslēpts. Tas ir ticis otrā plāna vīriešu kārtas varonim un pat pediņi filmā ir parasti un garlaicīgi.

Par ko tad es īsti gribēju uzrakstīt... Twitterī paziņoju, ka filma principā domāta pusaudžiem, bet piedomājot iesaku to visiem kuriem ir vai šķiet ka ir, maz draugu. Aicinu visus jūs ar dziļajām dvēselēm, lauztajām sirdīm, ,īpašajiem standartiem, augstajiem morāles kritērijiem un BEZ DRAUGIEM, vienkārši saņemties un būt parastiem. Atradīsiet gan draugus, gan sirdsmieru, gan mokša paliksiet laimīgāki. Cilvēki gandrīz vienmēr labprāt pieņem savā lokā visus kuri ir vienkārši. Nemeiģina izcelties, izlikties krutāki, "būt labāki" vai pārāk alternatīvi. Skolā visam ir nianses, bet pieaugušo dzīve daudzas no tām aizvāc.

Man rakstot vienmēr ir grūtāk izvērst savu domu. Es noteikti nedomāju "esiet nekas" vai "kļūstiet pelēki". Es domāju ejiet un dariet kopā ar citiem to ko viņi dara. Teiksim visi darba kolēģi jūsmo par savu mazo florbola komandu. Vai tiešām jums jāizsaka viedoklis, ka "florbols ir sūds"? Nav taču grūti ļaut viņiem par to runāt un izrādīt minimālu interesi, tik daudz, lai viņi paši spētu turpināt sarunu. Ticiet man tiksiet uzaicināti noskatīties neticami garlaicīgu finālspēli pēc kuras būs lieliska pasēdēšana pirtī. :)

Liela daļa komunikācijas notiek ap dažiem tā saucamajiem līderiem. Filmā tas lieliski ir parādīts. Viņi arī tur kopā kompānijas, un tieši viņi bieži vien ir lieliski draugi klusajiem un kautrīgajiem. Vajag taču lai kāds sajūsminās kopā ar tevi par tavām idejām un par tavu paveikto. Izklausās ciniski, bet, pie velna, kas tad ir mērķis? Nebūt vientuļam. Un atbilde ir pavisam vienkārša - esiet parasti, normāli, vienkārši un visticamāk jums būs gana draugu un būsiet gana laimīgi.


blonde_pony

ps. tikai, dievs pasargi, neiedomājaties, ka es sevi šajā filmā personificēju ar galveno varoni. o_0 Es esmu Hhermione. XD

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {1}

pink_pony

(no subject)

from: [info]pink_pony
date: Apr. 24th, 2013 - 08:46 pm
Link

Phi!

Es teiktu nevis "esiet parasti", bet esiet paši. :P The thing is, ka pieaugot kļūst vieglāt atrast savu nišu nevis kā skolā, kur visi dzīvnieciņi ir samesti vienā krātiņā. Sure, ir daudzi cilvēki, ar kuriem far parunāt pat par mazo florbolu, bet imo cilvēki apkārt vēl nekliedē vientulību. Vismaz man ir īstie cilvēki, interesantie cilvēki un cilvēki, ar kuriem kopā es skaidri izjūtu, cik ļoti mums ir nekas kopīgs un cik ļoti tas ir vientulīgi.

Ak jā, un filma arī ir par iederēšanos as in savu cilvēku atrašanu nevis - mainies, kuce. + otrā plāna čalis/gejs meitenītēm varētu patikt. Well, at least man kā vecai pedofīlei riktīgi patika. :P

Reply