pink_pony

(no subject)

Jun. 15th, 2012 | 08:42 am
From:: pink_pony

Manuprāt, tu sāc cepties par sīkumiem.

"ar jums tagad ir notikusi nelaime, mēs palīdzēsim, bet jums ir jāsaprot, kādas izmaiņas jāizdara savā domāšanā un dzīvē, jo ir kāds iemesls, kāpēc tā ir noticis."
Šis teikums ir kinda vispārīgs un kinda atbilstošs. Izdarīt izmaiņas domāšanā un dzīvē var tikpat labi nozīmēt "atmet smēķēšanu! Beidz trekterēt!" utt utjp. Savukārt iekšējais konflikts tikpat labi var attiekties uz stresu - neesmu dzirdējusi, ka stress kādam pagarinātu mūžu.

Un tad ir vēl viena lieta. Es esmu diezgan pārliecināta, ka jebkurā cilvēkā mīt vismaz kāda it kā neloģiska un diezgan subjektīva doma un man šķiet, ka tas ir totally fine. Neviens cilvēks nevar būt loģisks līdz galam - tas ir tikai cilvēciski meklēt patvērumu ticibā kaut kam (un šeit es nedomāju reliģiozos fanātus).

Dēļ šādiem niekiem cilvēce vēl nav aizgājusi bojā jau gana ilgu laiku un domāju, ka arī neaizies. Savukārt mani biedē tas, ka, ja nepārklausījos, vakar pa radio 101 cītīgi stāstīja par Einšteina realitātes teoriju. Šie drīzāk varētu būt aizmetņi cilvēces bojāejai. XD

Link | view all comments


Reply

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.