pink_pony

Mazohisms

« previous entry | next entry »
Jun. 1st, 2012 | 01:07 pm
posted by: pink_pony

Dažubrīd man nomāc visādos sociālajos tīklos savāktie draudziņi. Nomāc varbūt nav pareizais vārds - drīzāk tracina, kaitina. Since man nepatīk uzsākt virtuālu lekšanos par random tēmām un es pārsvarā izvēlos klusēt, tad loģiskākais veids, kā beigt šīs ciešanas, būtu atdraudzēt šos radījumus. Bet nē - tad es atceros, ka vnk vairs nebūšu lietas kursā par jaunākajām viņu atklāsmēm. So laikam vien man nāksies arī nākotnē lasīt par to, ka geji ir slikti un baznīcā tādus neielaist, ka ĢMO ir slikti visos iespējamos veidos, ka pārpildīt galerijas ar photoshopā nomatētiem 2gadīgiem bērniem (tur maigi rozā sejiņa ar seksīgām lūpiņām) ir cool, ka mudināt iet CITUS uz armiju arī ir forši utt. utjp. Nu un ja ar to vēl nepietiek, vienmēr var papildus palasīties draņas apollo komentos teiksim.

Ai, es esmu tikpat smieklīgs cilvēks kā pārējie. XD

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {2}

pink_pony

(no subject)

from: [info]pink_pony
date: Jun. 2nd, 2012 - 12:20 pm
Link

Mazo poniju vajag paželot? awwww

Fuj, bļje, kauns nav? Ja tev nav ko darīt sieviete, ej uz VIRTUVI! Vai labāk paguli nedaudz, jo tu esi pārmācījusies, pārstradājusies un pārpūlējusies. Nepievienojies to cilvēku tipam, kas veic ierakstus: "Cik gan dzīve ir sudīga".

Ej palasi Gaismiņu. XD

blonde_pony

ps. Nē, man ir lieliska diena un pozitīvs garastāvoklis un es nebraucu tev augumā jo esmu īgns. :D

Reply | Thread


pink_pony

(no subject)

from: [info]pink_pony
date: Jun. 2nd, 2012 - 12:37 pm
Link

Forši.
Ja jau reiz neesi īgns, tad laikam jau vainīga ir mana rakstīšanas maniere. Es neredzu, kur mani vajadzētu žēlot. :D Šis ieraksts bija vairāk domāts kā paņirgāšanās pašai par savu klaču bābas raksturu - tipa cilvēki raksta aprobežotas draņķības (te es nedomāju gaismiņu) un es savukārt izceļos ar vēlmi to visu huiņu lasīt, lai vēlāk klusi stūrītī ņurdētu par pasaules idiotismu. Es uzskatu, ka šī parādība padara mani par klaji uzjautrinošu personu - īstu latvieti tā teikt.

So sēdi rāms un beidz saskatīt to kā nav. Dzīve ir fine.
p.s. kavēju skolu o.O

Reply | Parent