pink_pony

Coolest movies ever

« previous entry | next entry »
Oct. 12th, 2011 | 12:27 am
posted by: pink_pony

Stilīgas filmas ir labas filmas, tādēļ es ieprovēju skatāmmateriālu meklēt uz "coolest movies ever". Nu un izleca šitais.

Kr4 14/30 done. Kaut gan Snatch un Reservoir Dogs droši vien jānoskatās vēlreiz, jo es ne vella no viņām neatceros. Tiesa čalis ar niku Nakki, kura filmu gaumei es pēkšņi uzticos, ir aizmirsis virkni superstilīgu filmu (come on! The Matrix!), bet nu tās pāris, ko šovakar no tās listes noskatījos noteikti kvalificējas kā stilīgas.

Pirmā bija Le Samourai. Brīžiem dvašoja nedaudz naivuma un uz beigām atstāja nelielu wtf iespaidu, taču holy shit, Jef's got style! Viņam nav piešķirta gandrīz nekāda personība, par tādiem buržuju izlecieniem kā backstory nemaz nerunājot, tādēļ atliek pieņemt, ka viss, kas slēpjas zem fancy šmotkām ir nopulēti tērauda pauti.

Otrā bija Léon ar 13-gadīgu Natāliju Portmani, kas pīpē, šņauc kokaīnu un piepilda citas Luka Besona pedo-fantāzijas. Stilīgākais kadrs filmā laikam gan tomēr ir Gerijs Oldmens, kurš lai arī uzvedas kinda random, vismaz neizrāda nekādas noslieces uz pussija izgājieniem, kamēr pats Leons brīžos, kad nevienu nenogalina, ir visai awkward. Tas gan varētu būt saprotams, ja nabaga cilvēkam uzmācas 13-gadīga Natālija Portmane. I mean no vienas puses viņai ir 13, bet no otras tā ir Natālija Portmane un no trešās viņa pārģērbjas par Madonnu un dzied "Like a Virgin"... wait, what??? Hide your kids, its Luc Besson!

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {0}