pink_pony

Pilnmēness came early

« previous entry | next entry »
Nov. 16th, 2010 | 12:52 pm
posted by: pink_pony

Tjip pilns mēness būs tikai nedēļas nogalē, bet tāda sajūta, ka visa pasaule ir nojūgusies jau tagad.

Vot teiksim vakar braucu autobusā uz darbu un viens tāds bišku dīvains čalītis iekāpj un aizmieg uz STOP pogas. Kad pienāk mana pietura man cits nekas neatliek kā invadēt viņa personal space, lai nospiestu to nelaimīgo pogu. Šis tā kā no sākuma normāli pavācas malā, bet tad sāk kaut ko uz mani bļaut. Ne tā kā dusmīgi, ne tā kā latviski, ne tā kā krieviski, bet vienkārši kaut kādus spalgus, pilnīgi neartikulētus trokšņus izdot:

"mačigaaaaaa!!!! balaaaawagaaa!!!! vaaalabaaa!!"

Nu vai kaut kā stipri līdzīgi. Un skatās uz mani ar tādām milzu acīm un viņa body language ir aptuveni tāds it kā es viņam draudētu ar lielu mietu. Un tad es ieraugu, ka tas brīnums rokā tur pieklājīga izmēra akmeni. Nu tādu random akmens šķembu gana lielu, lai kādam ielauztu galvaskausu. Es ponta pēc pajautāju vai ar viņu viss kārtībā, bet esmu pārliecināts, ka viņš to vienkārši nesaprata. Un tad jau tā pietura bija pienākusi un es tā arī nezinu vai viņš ar to akmeni kādam iekrāmēja vai nē.

Vēlāk vakarā es nu jau ar mašīnu braucu mājās no purčika vai kaut kā stipri tuva un trāpīju uz slēgtas dzelzceļa pārbrauktuves. Un nevis tā vienkārši slēgtas, bet tur stāvēja bezgalīgs preču vilciens. Jā stāvēja - tā vienkārši uz pārbrauktuves... pāris minūtes pastāvēju un tad griezu riņķī un braucu kaut kur randomā, jo no tā rajona ņihuja nerubīju. Trāpīju uz Ķengaraga un tad jau arī kaut kā mājās tiku. Bet nu psc tā vai tā.

Un tad šodien aizeju uz EVF (nepadomājiet ļaunāko - man tur tikai viena C daļa) un tur pasniedzēja prasa auditorijai "Kāds ir šobrīd neapliekamais minimums?" Un tās blondīnes praktiski korī viņai atbild: "180Ls"
Un tas ir tipa 2. kurss...
Un es tikai šodien apjautu, ka uz ielas kādas 3/4 sieviešu ir tumšmates, bet EVF kādi 80% ir blondīnes. I shit you not. Un tā taču nevar būt vienkārši sagadīšanās.

Un tagad es atnāku uz darbu un ziņās izlasu, ka viens čalītis atradis metāllūžņos granātu un tā viņam rokā noklikšķējusi. Un tad viņš zvana mentiem un saka, ka vot tā un šitā, nāciet mani glābt. Un tur to nestabilo granātu rokā... un tad pēc kaut kāda laika viņš ievaidas tiem mentiem, ka vairāk nevar noturēt un menti tad viņam pasaka, lai met prom. Kaut kāda kreacionistu granāta gadījusies, jo nu c`mon, ja cilvēks nevar pats dadomāties, ka granātu, kas ir tev rokā un izdod dīvainus trokšņus, vajag mest prom, tad viņš ir pelnījis, lai tā uzsprāgtu.

Kr4, ja šitā notiek vēl pirms tāds īsts pilnmēness iestājas, tad sestdien būs vienkārši psc. Sākam rakt bunkuru, vai arī iepirkt zāli - kā nu kuram vieglāk apokalipsi pārdzīvot.

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {4}

siidz

(no subject)

from: [info]siidz
date: Nov. 16th, 2010 - 01:40 pm
Link

Pilnīgi piekrītu! Something bad is coming!
Nu gan tev noveicās uzrauties uz veča, kurš autobusā līdzi ņem akmeni!!

Reply


(no subject)

from: [info]lady
date: Nov. 16th, 2010 - 03:02 pm
Link

Lol mao, sasmējos no paša rīta.

Btw, kas par fakultāti ir EVF?

Reply | Thread


pink_pony

(no subject)

from: [info]pink_pony
date: Nov. 16th, 2010 - 03:23 pm
Link

Ekonomikas un Vadības.

Reply | Parent | Thread


(no subject)

from: [info]lady
date: Nov. 16th, 2010 - 05:48 pm
Link

Ah, nu arī juristos vairums ir blondīņu.

Reply | Parent