pink_pony

kjūtīgums all over the place

« previous entry | next entry »
Nov. 6th, 2010 | 08:09 pm
music: lietotās mēbeles
posted by: pink_pony

Šodien biju aizbraukusi pie savas mammas ar domu, ka sen nav redzēta. Viņa man nokrāsoja matiņus, papļāpājām, tad vēl aiztipināju līdz vienai frizētavai, kas turpat viņai kaimiņos, bet pēcāk sākās jautrā daļa. Pie manas mātes viesojās divi sīči. Meitēnam (Vilmai) gadi 9, bet puišelis (Viljams), kurš it kā no manis riktīgi baidījās no sākuma, bija 3 gadus vecs. Mana mamma, ļauna sieviete būdama, paziņoja, ka es, lūk, mākot zīmēt. So, es centos attaisnoties ar visu iespējamo, bet beidzās ar to, ka es zīmēju poniju - rozā poniju, jo tas ir tas, ko Vilma gribēja. Viņa pieklusinātā balsī manai mammai paziņoja, ka vēlāk paprasīšot, lai parakstu darbiņu - jup, tas tā arī notika. XD 
Redz, kur mans ģeniālākais darbs ever:
Puišelis arī aizvien cītīgāk sāka raustīt mani aiz rokas. Dažas minūtes vēlāk mēs visi četri jau spēlējām AKLĀS VISTIŅAS. Es biju vnk pārsmējusies. Viens no iemesliem - 3gadīgie aklās vistiņas spēlē ļoti "godīgi", bet vienalga ar veiklību neizceļas.
Šīs dienas ieguvums - jauni matiņi un Vilmas zīmēta princese. Tagad jādomā, vai nodoties arī vecāku cilvēku izklaidēm, piemēram, Klondaikas karaokē. 

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {1}

pink_pony

(no subject)

from: [info]pink_pony
date: Nov. 6th, 2010 - 08:29 pm
Link

GAR ZEMI !!!!

blonde_pony

Reply