Domuzīme's Journal

History

1st December 2004

12:26pm: domāju, domāju & izdomāju
Ja pieņemam, ka visa sievietes gudrība (neforšs vārds vispār, bet tomēr) ir saistīta ar viņas jūtu pasauli, emociju esamību un viedumu, mīlēt-spēju, jūtīgumu un ievainojamību, tad man gribas apgalvot, ka seriāla "Sekss & Lielpilsēta" panākumu atslēga slēpjas tieši faktā, ka tas ir viedots tā, lai patiktu sirds-gudrām sievietēm. Un neviens nemaz nenojauta, ka pasaulē šādu sieviešu ir tik daudz, tāpēc iesākumā seriālam nemaz netika prognozēta vispasaules slava. Ak, jā, vēl viens 'bakc-up'iņš ir tas humors, kas arī nav slikts, bet sāls slēpjas citur. Nu, vismaz es nonācu pie tāda secinājuma.
10:12pm: dzelzs deguns
Šodien Juris Kaukulis savā seksīgi piesmakušajā balsī šarmēja, 3x cenšoties noskaidrot, pēc kā es tik labi smaržojot. Meloč, no prijatnaja. Kaut gan patiesībā - nevis meloč, bet Giorgio Armani ;DDD
10:31pm: Mūsu savienība gan ir smieklīga - jebkuras nesaskaņas likvidējas, nonākot lielveikala alkohola nodaļā ;) Tad mēs aizraujamies ar pētīšanu, izvēlēšanos, etc. Un visi kašķi aizmirstas. Tad mēs atbraucam mājās (kā, piemēram, šovakar) saskandinam šampīti & pēc tam uzsildam karstvīnu (jo nevarējām izvēlēties starp vienu vai otru) un ir lāāāābi. Ā, vēl kopš šodienas es protu izsautēt gardus kāpostus, vismaz pēc mūsu abu gaumes tā tika konstatēts. Zin', cik forša sajūta? Ārā ir auksts un sniegots, bet virtuves logi no iekšpuses ir pavisam aizsvīduši no tam, ka uz plīts kaut kas uz pilnu jaudu šmorējas... Un tā apziņa, ka nevis kāds cits pieredzējis specs, bet tu - tu pati tos visus labumus esi dabūjusi gatavus.
Un, ja kādam šķiet, ka es pārāk daudz runāju par ēst gatavošanu & mājsaimniecību vispār, tad ziniet, mīļie - tā ir mana jaunā stihija, kas pavisam labi sadzīvo ar karjeru un visu pārējo. Un Dārgais arī šķiet apmierināts ;)
Powered by Sviesta Ciba